Geçen hafta en çok bunlar konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta en çok bunlar konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2005 01:40

Kalçaları benzediği için ‘Türkiye’nin Jennifer Lopez’i olduğunu beyan eden Yılmaz Morgül.

Yirminin üzerinde kişinin ölümüne sebep olan, bilinse ve ülkemizde bulunsa çoğunun hayatını kurtaracağı öğrenilenmetil alkol zehirlenmesi ilacı Fomepizol.

Beyaz Show’a telefonla bağlanan hayranının ‘Kız arkadaşı var mı’ sorusuna, ‘Neden, vericen mi’ diye cevap veren ve daha sonra özür dileyen Ata Demirer.

Boşanma davası sonuçlanmadan model Penny Lancaster ile nişanlanan rock yıldızı Rod Stewart ve bu vesileyle kocasının servetinden büyük bir pay almak için harekete geçen halihazırdaki manken eş Rachel Hunter.

Opet’in Tarkan’dan sonraki reklam yüzü olan ve basın toplantısında Tarkan’ın aldığı bir milyon dolar için ‘Ben onun üzerindeyim, Tarkan’a yazık olmuş’ diyen Cem Yılmaz.

Brad Pitt ve eşi Jennifer Aniston’ın evliliklerini kurtarmaları için arabuluculuk yapmaya karar veren; Brad Pitt’i eve dönmeye, Aniston’u da eşinin prodüktörlüğünü yaptığı Running With Scissors filminde rol almaya ikna eden aktris Gwyneth Paltrow.

Atatürk, Nemrut ve Hititler gibi belgeselleriyle tanınan yönetmen Tolga Örnek ve Çanakkale Savaşı’nı beyazperdeye taşıdığı Gelibolu Belgeseli.

Yapımı 20 sene süren 300 odalı başkanlık sarayında hayaletlerin ve kötü ruhların cirit attığına inanan ve bu sebeple artık sarayında kalmayacağını açıklayan Malavi Devlet Başkanı Bingu wa Mutharika.

Playboy Dergisi’nin çıplak poz vermeleri için önerdiği 5 milyon dolarlık teklifi reddeden Desperate Housewives dizinin yıldızları Teri Hatcher, Nicolette Sheridan, Marcia Cross, Eva Longoria ve Felicity Huffman.

İngiltere’de yayınlanan Empire dergisinin verdiği ödüllerde ‘Son 10 yılın ikonu’ seçilen yönetmen Quentin Tarantino.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!