Geçen hafta en çok bunlar konuşuldu

Güncelleme Tarihi:

Geçen hafta en çok bunlar konuşuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2005 01:14

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapılan İstanbul Beyazıt’taki gösteride polisten dayak yiyen kadınlar.

MÖ 1361-1352 yıllarında hüküm süren ve öldürüldüğü düşünülen, ancak geçtiğimiz hafta yapılan röntgen taraması sonucunda, bacağındaki enfeksiyon sebebiyle öldüğü tespit edilen Mısır firavunu Tutankamun.

Çocuklar Duymasın dizisinden ayrılmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen, atışmaları bitmeyen Pınar Altuğ ve Birol Güven.

Pardon filminin ön gösterimine sinema eleştirmenlerini çağırmadığı için protesto edilen, bu yüzden onlardan özür dileyen Ferhan Şensoy.

Londra’daki Şampiyonlar Ligi maçında muhteşem bir bilek hareketiyle Chelsea kalesinin sol köşesine plase vuruşla attığı gol ile Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho.

Onlarca vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olan sahte rakılar ve piyasadaki 5 milyon şişe Yeni Rakı’yı toplatma kararı alan Mey İçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu.

Birkaç aydır süren ilişkilerini artık basından gizleyemeyen Renee Zellweger ve bugünlerde çok konuşulan Closer/Daha Yaklaş filmdeki aşk şarkılarını seslendiren İrlandalı Damien Rice.

Küçük çocukları taciz etmek iddiasıyla yargılandığı mahkemede, 14 ve 15 yaşındaki erkek kardeşlerin aleyhinde tanıklık yaptığı Michael Jackson.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!