Nagihan Karadere kimdir? Gardırop Savaşları yarışmacısı Nagihan Karadere kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Nagihan Karadere kimdir Gardırop Savaşları yarışmacısı Nagihan Karadere kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2017 11:43

Nagihan Karadere, hafta içi her gün Fox TV'de izleyicilerle buluşan moda programı 'Gardırop Savaşları’nın son yarışmacısı oldu. Survivor şampiyonluğunu son anda kaçıran milli atleten Nagihan Karadere, iddiasını moda yarışmasında da koruyor. Peki, milli atlet Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Nagihan Karadere, Gardırop Savaşları’nın yeni yarışmacısı oldu.  Survivor 2016 sezonuna hırsı ve iddiasıyla damga vuran Nagihan Karadere, bu haftadan itibaren rakipleriyle birlikte tarz ve stil yarışına girişti. Daha önce Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren Nagihan Karadere’yi bir moda programında görenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Peki, Gardırop Savaşları’yla tarzını gözler önüne serecek olan Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşında?

Nagihan Karadere kimdir?

Hırsı, gücü ve pes etmeyen yapısıyla Türk halkının kalbinde farklı bir yer edinen Nagihan Karadere, “Her kadın gibi ben de giyinmeyi çok seviyorum. Bundan sonra beni hırsımla değil, tarzımla konuşacaklar. Gardırop Savaşları’nda bu sezonun galibi ben olacağım” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Haberin Devamı

Aktif sporculuk yaşamında sayısız madalya kazanan ve kırılması güç rekorların altına imza atan Türk Atlet Nagihan Karadere, 27 Aralık 1984 yılında doğdu. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı. Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.
7 Şubat 2016 tarihinde Tv8'de yayınlanan Survivor 2016 programında Ünlüler adına yarışan isimler arasında yer aldı Kıbrıs'taki çeyrek finalde beşinci oldu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!