Garanti Emeklilik ’sanal ada’ aldı

Güncelleme Tarihi:

Garanti Emeklilik ’sanal ada’ aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2007 00:00

GARANTİ Emeklilik, tüm dünyada yaklaşık dört milyon kişinin ikinci bir hayat sürdürüdüğü gerçek zamanlı bilgisayar oyunu Second Life’ta tam anlamıyla bir mutluluk adası tasarlıyor.

Garanti Emeklilik adasında eğlenmek, dinlenmek ve mutlu olmak için etkinlikler düzenlenecek. Tüm dünyada bir çılgınlık olarak nitelendirilen Second Life oyununda, ilk defa bir Türk şirketi bir ada satın aldı. Dünyanın önde gelen marka ve şirketlerinin ofislerinin ve mağazalarının bulunduğu Second Life’ta, Garanti Emeklilik’in satın aldığı adada yüksek teknoloji harikası bir bina inşa ediliyor.

ADADA NELER VAR: Garanti Emeklilik adasını ziyaret edenler, bir tatil köyüne gitmiş gibi eğlenmek, dinlenmek ve kendilerini mutlu hissetmek için çeşitli imkanlardan faydalanabilecek. Ada içerisinde araba, motor ve helikopter gibi ulaşım araçları hizmete sunulurken, adada bulunan iki koyda Garanti Emeklilik teknesi ve jet-ski’lerinden ücretsiz olarak faydalanmak mümkün olacak.

KONSER VE YARIŞMA: Çeşitli konserlere ev sahipliği de yapacak Garanti Emeklilik adasında, mutluluk temalı ödüllü yarışmalar düzenlenecek. Adayı ziyaret edenler Garanti Emeklilik jingle müziklerinin farklı versiyonları ile dans ederek hoş vakit geçirebilecekler. Ada’dakiler Mutlu Mağaza’da stilistlerin yarattığı özel tasarımlı ve mutluluk konulu t-shirtler ücretsiz dağıtılacak. Sanal adaya gelen Second Life kullanıcılarının mutlu emekliliklerini güvence altına almak için bireysel emeklilik ürünü de ştirmeyi hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!