Gamze'nin yerine geçmedim

Güncelleme Tarihi:

Gamzenin yerine geçmedim
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 07, 2009 01:00

Bu sezon "Arka Sokaklar" dizisinin oyuncu kadrosuna katılan milli sörfçü ve eski manken Çağla Kubat, hamileliği nedeniyle diziden ayrılan Gamze Özçelik'in rolünü canlandırmayacağını belirtti.

Haberin Devamı

ÇAĞLA KUBAT RESİMLERİ

 Kubat, "Gamze Özçelik'in yerine geçeceğim söyleniyor, bu doğru değil. Gamze diziden eşi Uğur Pektaş ile beraber zaten ayrılacaktı. Ayrıca Gamze'nin yerine geçmek çok iddialı olurdu. Benim canlandıracağım rol, yepyeni bir polis karakteri olacak. Bu karakterin bana çok oturacağını düşünüyorum. Önümüzdeki günlerde Alaçatı'daki sörf festivalinde olacağımız için bana 10 gün kadar zaman tanıdılar. Döndükten sonra tamamen diziye odaklanacağım" açıklamasını yaptı.
Bu arada geçtiğimiz günlerde sevgilisi Jimmy Diaz ile el ele görüntülenen Kubat, "Oraya gitme amacımız, Sakız Adası'nı sörf yaparak geçmekti. Ben oraya çok başarılı beş sörfçüyle gittim. Orada kaldığımız süre içinde de elele görüldük olay oldu. Evet, bir erkek arkadaşım var, bir seneyi geçti ve el ele dolaşıyoruz tabii ki. Aramızda evlilik konuşmaları da yapıyoruz. Ama henüz kesin karar vermiş değiliz" dedi.

    Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!