Galatamoda Alaçatı’da

Güncelleme Tarihi:

Galatamoda Alaçatı’da
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 00:00

Üç yıldır İstanbul’da Galata Kulesi Meydanı’nda düzenlenen moda alışveriş fuarı Galatamoda, şimdi Egelilerle buluşuyor. 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında, Alaçatı’da düzenlenecek. Bu dört günlük fuarı, Moda Tasarımcılar Derneği ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği birlikte hazırladı.

Galatamoda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve Beyoğlu Belediyesi tarafından ilk kez yapıldığında o kadar ilgi gördü ki, her yıl yapılmaya başlandı. Ayrıca İstanbul Ümraniye ve Adana’da Meydan Alışveriş Merkezleri’nde de düzenlendi. Moda tasarımcıları tasarımlarını böyle sokağa taşıyarak, halkın tasarımcılarla ilgili önyargılarını bırakmalarını, koleksiyonlarının herkes tarafından ulaşılır olduğunu göstermeyi hedefliyordu.

GÜNEŞ BATTIKTAN SONRA

Moda şenliği, Alaçatı’nın meydanında otoparkta kurulacak. Katılan tasarımcıların yarattığı kıyafet, takı, ayakkabı, çocuk giyimi ürünlerine yer verilecek. İsteyenler denesin diye kabinler de kurulacak. Her modacıya 9-10 metrekarelik bölümler ayrılacak. Mekan beyaz tüllerle süslenecek. Şu sıralar çok sıcak olduğundan, fuar her gün 19.00-24.00 saatleri arasında açık olacak.

Şenlikte ünlü modacılar dışında Egeli tasarımcılara da yer veriliyor. Henüz isimleri belirlenmemiş olan 5-6 Egeli modacı bu şenliğe kreasyonlarıyla katılıyor. Unutmayın, bu fuarda ürünler, çok uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

GALATAMODA ALAÇATI’YA KATILACAK MODACILAR

Arzu Kaprol

Bahar Korçan

Özlem Süer

Ümit Ünal

Ezra-Tuba Çetin

Mehtap Elaidi

Gamze Saraçoğlu

Simay Bülbül

Elif Cığızoğlu

Özgür Masur

Berrin Gönen Luma

Bihter Aida Pekin

Zeynep Erdoğan

Ayşe Deniz Yeğin

Müge Ersin
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!