Füsun Önal sessizliği bozdu

Güncelleme Tarihi:

Füsun Önal sessizliği bozdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Füsun Önal, sessiz ve derinden sürdürdüğü çalışmalarıyla bu yıl da dopdolu. Geçmişten günümüze kendi şarkılarından oluşan bir ‘‘Best Of’’ albümün hazırlıklarını sürdüren sanatçı, dokuzuncu kitabı ‘‘Utanmaz Kitap’’ı da tamamladı.

Sansasyon yaratmayı sevmeyen kişiliğiyle pek gündemde göremesek de Füsun Önal, yoğun bir çalışma temposu içinde. Pimapen’in sponsorluğunda 10 ay içinde verdiği 133 konser, çevre konferansları, fotoğraf sergisi, geçen yıl çıkan ‘‘Deja Vu Sendromu’’ adlı kitabı ve Anadolu turnesiyle her zamanki gibi hareketli ve renkli yaşamını sürdürüyor.

Sanatçı, Selda Bağcan’ın Majör Plak şirketinden çıkacak kaset ve CD’si için de kolları sıvadı. Sanatçı bu çalışmasıyla tüm altın plak ödüllü, herkesin yıllarca dilinde dolaşan şarkıları genç kuşaklara sunmak istiyor. Albüm, Atilla Özdemiroğlu, Şanar Yurdatapan, Tuğrul Dağcı, Selmi Andak, Melih Kibar, Çiğdem Talu, Sezen Cumhur Önal, Füsun Önal ve Bora Ayanoğlu’nun eserlerinden oluşacak.

Füsun Önal, bu arada bir yılın içinde Hollanda, Portekiz, İngiltere, Fransa, İtalya ve Çin’e seyahat etti. Kendini değişik dünyalara atarak enerji yüklemesi yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!