Fransızlar onu çok seviyor

Güncelleme Tarihi:

Fransızlar onu çok seviyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2006 00:00

"Kill Bill" filmlerinin yıldızı Uma Thurman, Fransa’da çok seviliyor. Geçtiğimiz günlerde Fransa’nın en önemli nişanlarından birine layık görülen Thurman, ödül töreninde sevincini "Dünyanın en mutlu kadınıyım" sözleriyle dile getirdi.

Amerikalı oyuncu Uma Thurman, yakasına taktığı nişanla gazetecilere poz verirken kahkahalarla gülüyordu. Fransız Ulusal Sanat ve Edebiyat Şövalyesi nişanına layık görülen Thurman, sevincini "Dünyanın en mutlu kadınıyım" sözleriyle dile getirdi.

19 YILI GERİDE BIRAKTI

Fransız Kültür Bakanlığı’nda düzenlenen törende Thurman’a nişanını takan Cannes Film Festivali Başkanı Gilles Jacob da, "Modellikten oyunculuğa geçen Uma Thurman, tüm dünyada ve özellikle de bizim ülkemizde çok seviliyor" sözleriyle Fransızların oyuncuya verdiği değeri dile getirdi.

İlk oyunculuk tecrübesini 16 yaşında yaşayan Uma Thurman, "Dangerous Liaisons", "Pulp Fiction" ve "Kill Bill" filmleriyle aranılan bir oyuncu oldu. Louis Vuitton gibi ünlü markaların da reklam kampanyası için tercih ettiği Thurman, farklı güzelliğiyle dikkat çekiyor.

35 yaşındaki Thurman, kendisi gibi oyuncu olan kocası Ethan Hawke’dan 2003 yılında ayrıldı. Kocasının Kanadalı bir mankenle kaçamak yaptığını öğrenince boşanma kararı alan oyuncu, sıkıntılı günleri yedi yaşındaki kızı Maya ve dört yaşındaki oğlu Levon sayesinde atlattı. Bir süredir otelci Andre Balazs’la birlikte olan Uma Thurman, şimdilik evlenmeyi düşünmüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!