Fox’un gecesinde kıyafetler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Fox’un gecesinde kıyafetler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2007 00:00

24 Şubat’ta yayın hayatına başlayan Fox, önceki gün Swissotel’de bir gala gecesi düzenledi. Galaya katılan davetliler, iddialı seçimleriyle tam bir şıklık yarışı içindeydi...

Fox’un önceki akşam düzenlediği galaya iş, sanat, moda ve medya dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Fox Dünya Başkanı Marty Pompadur, Fox Türkiye Genel Müdürü Dave Parker Reid, Fox Genel Müdür Yardımcısı Koray Altınsoy, Fox Türkiye Danışmanı Özgür Ülgin, İstanbul Valisi Muammer Güler, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Nazlı Ilıcak, Mehmet Ali-Meyra Ilıcak, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Tuba Ünsal, Nigar Talibova, Cem Hakko, Aylin Coşkun, Şafak Sezer, ATO Başkanı Sinan Aygün, Reyhan Karaca, Yaşar, Elif Güvendik, Aslıgül Atasagun, Sadettin Saran, Ali Sunal gibi birçok ünlü ismin yer aldığı gala gecesi, renkli görüntülere sahne oldu. Ajda Pekkan konseri ile keyiflenen konuklar, giysi seçimleriyle de iddialarını ortaya koydu.

Gecenin konuklarından olan İlker İnanoğlu, ayrıldığı eşi Yeşim Salkım’la ilgili konuşmaktan kaçındı. İnanoğlu, Salkım’ın boşanmanın hemen ardından kuaförü Rasim Lök ile flört etmeye başlamasıyla ilgili yorum yapmaya da yanaşmadı. Öte yandan son dönemde Hülya Avşar ile yaşadığı aşkla gündemde olan işadamı Sadettin Saran’ın da galaya tek başına katılması dikkat çekti. Saran, gazetecilerin "Hülya Avşar nerede?" sorusuna yanıt vermedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!