Fotoğrafta görünen nedir?

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafta görünen nedir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2015 11:41

Eğer günün birinde toprağın içinde bir para ya da mühür görürseniz iki kere düşünün çünkü o bir örümcek çıkabilir. Hayvanlar alemi gizemleriyle insanoğlunu şaşırtmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Fotoğrafta görülen şeyin ilk bakışta ne olduğunu kestirmek zor; fakat bu canlı "Cyclocosmia ricketti" olarak anılan bir örümcek türü. Gövdesinin alt kısmı yarıdan kesilmiş gibi duran ve sertleşmiş bir plakla sonlanan bu örümceklere özellikle Çin'de rastlanıyor. Örümcekler arkalarında taşıdıkları bu plağı, 7-15 cm derinlikteki yuvalarına dışarıdan girişi kapatmakta kullanıyor.

Fotoğrafta görünen nedir

Örümceğin anavatanı Çin ama Meksika, Tayland ve Guetamala ’da yaşayan türler var.

Fotoğrafta görünen nedir

Haberin Devamı

Fotoğrafta görünen nedir

Fotoğrafta görünen nedir

İlgili videolar:

Muzdan örümcek çıktı

Çoğu insan örümceklerden korkar. Kimisi de tiksinir. Ama eklembacaklılar yiyeceklerle anıldığında durum bambaşka bir hal alır. unilad.com adlı internet sitesinde Rebecca Knight tarafından paylaşılan bir dakika 17 saniyelik videoda, muz yemek üzere olan birinin karşılaştığı kötü sürprizi izleyeceksiniz. Hâlâ göz atmadıysanız şanslısınız. Yoksa uzun bir süre muz yerken bu görüntüleri aklınızdan çıkaramayacaksınız…

Haberin Devamı

Dev örümcek dehşet saçıyor

Masum bir köpeğe giydirdikleri dev örümcek kostümüyle insanlara korkunç bir şaka hazırlamışlar. Mutant örümceğin sonraki kurbanı siz olabilirsiniz!

Bir sinek, örümcek ağına yakalanınca yem olmaktan kurtulamaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!