Fotofanclub'da "Öne Çıkanlar" Sergisi

Güncelleme Tarihi:

Fotofanclubda Öne Çıkanlar Sergisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2005 17:05

Fotoğraf çeken herkesin üye olabileceği fotoğraf paylaşım sitesi www.fotofanclub.com, üyelerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Her ay 01-15 tarihleri arasında Tepe Nautilus Alışveriş Merkezinde fotoğraflar izleyicilerle buluşacak. Fotofanclub'a üyelik, avantaj ve indirim sağlıyor.

Haberin Devamı

01-15 Ağustos 2005 tarihleri arasında izlenebilecek olan bu ilk sergide yer alan fotoğraflar www.fotofanclub.com'da 01-30 Haziran 2005 tarihleri arasında en yüksek toplam puan alan ilk 30 fotoğraftan oluşuyor.

Her ay aynı tarihlerde Fotofanclub üyelerinin yeni fotoğrafları ile gerçekleşecek olan bu sergiye Fotofanclub'da başarı kazanan fotoğraflar katılmaya hak kazanıyor.

Sergiye katılmaya hak kazanan fotoğraflar aşağıda adı geçen Fotofanclub üyelerine aittir.

Mehmet Taner Kılınçlı, Özbilen Keskin, Salih Güler, Bade Babayigit, A.Cengiz Demirturk, Özden Keskin, A. Alper Öztutar, Akın Yakan, Fatma Yakan, Metin Karadağ, Kemal Elitaş, Hayri Çalışkan, Senem Öçal, Arif Tanju Korkmaz, Erdal Kınacı, Levent Çanakkalelioğlu, Müslüm Yaşargün, Süha Derbent, Eren Özkapıcı, Candan Çelik, Kadir Barcın, Hüseyin Özdemir, Füsun Aydınlık, Cüneyt Selçuk,  Okan Yılmaz, Nafiz Albayrak,  Bülent Erol,  Hasan Bilgehan, Mehmet Turgut, A.Mert Önengüt.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!