Film setlerine dönmek için Darülaceze’den ayrıldı

Güncelleme Tarihi:

Film setlerine dönmek için Darülaceze’den ayrıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2010 00:00

Yeşilçam’ın bir dönemine damga vuran jönlerinden 56 yaşındaki Mesut Engin, yaklaşık bir yıldır misafir edildiği Kayışdağı Darülaceze’den kendi isteğiyle ayrıldı.

Haberin Devamı

ARKADAŞLARINA BÖYLE VEDA ETTİ - Foto - galeri

Engin, her türlü sinema filmi ve dizi tekliflerine açık olduğunu, ayakları üzerinde durmak için çalışmak istediğini söyledi .Her türlü bakımı ve tedavisinin yapıldığı Darülaceze’deki arkadaşlarıyla vedalaşan Engin, kurumdaki doktor ve personelin kendisine çok iyi bakıldığını onlarla bir aile gibi olduklarını söyledi.  Engin, "Burada bana çok iyi baktılar ama belli bir süre sonra sıkılıyorsunuz. Hayatımın sonuna kadar burada kalamam. Dışarıya çıkacağım. İşim neyse onu yapmaya çalışacağım. Tekrar sinemaya dönmek istiyorum. Dışarıdaki hayat zor. Adapte olmaya çalışacağım. Bir yakınımın evinde oturacağım. Çalışmak istiyorum. Tekliflere hazırım. Kendime güveniyorum" diye konuştu.

Darülaceze’den ayrılmadan önce bir yılını geçirdiği arkadaşları ile vedalaşan Mesut Engin’in ayrılışı sırasında duygusal anlar yaşandı. Arkadaşlarını sık sık ziyaret etme sözü veren Engin, daha sonra kendisini almaya gelen yakınlarının aracına binerek ayrıldı.

Haberin Devamı

     Â

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!