Film seti değil aşk yuvası

Güncelleme Tarihi:

Film seti değil aşk yuvası
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2004 00:21

Film setlerinde filizlenen aşklara artık alıştık. Bu aşkların bazıları evlilikle, bazıları ayrılıkla sonuçlansa da, filmin gişe hasılatına ve gerçekçi bir oyunculuk çıkarmaya yararı olduğu kesin.

‘Sahara’ filminde gönlünü kaptırdı

Penelope Cruz, sevgilisi Tom Cruise ile evlenmeye hazırdı. Ancak iki sevgili birlikteliklerine son verip, arkadaş kalmaya karar verdiler. İspanyol güzel, ‘Sahara’ filminin çekimleri başlayınca hayalkırıklığını unuttu. Çünkü rol arkadaşı Matthew McConaughey’e gönlünü kaptırıverdi. Sevgililer şimdilik çok mutlu görünüyorlar. Beraberlik evlilikle sonuçlanır mı, orasını ise kimse bilemez.

Eskiler, ‘İki gönül bir olunca, samanlık seyran olur’ derler. Oysa sinema dünyasında iki gönlün bir olması için, o kişilerin birlikte kamera karşısına geçmeleri yeterli oluyor.

Film setlerinde başlayan aşkların bir çoğu, zamanla mutlu bir evliliğe dönüşüyor. Bazılarının ömrü ise filmin çekimi tamamlanınca sona eriyor.

AŞK BİR İHTİYAÇ

Amerikalı ünlü psikoloji profesörlerinden Daniel Cooper, rol arkadaşlarının birbirlerine aşık olmalarının yadırganmaması gerektiği kanısında.

Ona göre sinema oyuncuları, özel yaşamlarına ayıracak zaman bulamıyorlar. Aşk ihtiyaçlarını ise rol arkadaşlarıyla gidermeleri son derece doğal.

Sinema oyunculuğunu orduda askerlik yapmaya benzeten profesör, kamera karşısında sevişen çiftlerin, oyunun havasına kendilerini kaptırmamalarının doğal sayılamayacağı kanısında.

‘Meksikalı’ filminde kameramana vuruldu

Julia Roberts, 2001 yazında ‘Meksikalı’ filmini çevirirken, kameraman Danny Moder’e aşık oldu. Danny Moder karısından ayrılınca, sevgililer 2002 yılında evlendiler. Çiftin evliliği olaylı olsa da, şimdi çok mutlular. Yıl sonunda ikiz bebeklerini kucaklarına alacaklar.

‘Çığlık’ filminin iki kahramanıydılar

Courtney Cox ve David Arquette, 1996 yılında ‘Scream’ (Çığlık) filminde başrolleri paylaştılar ve o günden sonra da birbirlerinden hiç ayrılmadılar. 1999 yılında evlenen çiftin geçtiğimiz haziran ayında bir de kızları dünyaya geldi. İkisi de evlendikten sonra şöhretlerine şöhret, mutluluklarına mutluluk kattılar.

‘Alfie’ üç çocuğunun annesini unutturdu

Jude Law’ın oyuncu Sadie Frost ile üç çocuklu, mutlu bir aile hayatı vardı. Ta ki, Jude Law ‘Alfie’ filmine başlayıp, başrol oyuncusu Sienna Miller ile tanışana kadar. Sadie Frost, önce kocasının bu macerasını önemsemedi. Çekimler tamamlanınca, Jude Law’un evine döneceğinden emindi. Fakat yanıldı. Jude Law, genç sevgilisini tercih ederek eşinden boşandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!