Filenin demir smaçlı kraliçesi nişanlandı

Güncelleme Tarihi:

Filenin demir smaçlı kraliçesi nişanlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2005 01:02

‘Filenin Sultanları’nın gözbebeği Güneş Sigorta voleybol takımının oyuncusu Neslihan Demir, gönlünü Halkbankası voleybol takımının ‘altın çocuğu’ Ali Çayır’a kaptırdı. Milli takım kampında başlayan aşk hikayesi, nişanla sonuçlandı.

İkisi de genç, ikisi de çok başarılı birer voleybolcu. Güneş Sigorta voleybol takımının oyuncusu Neslihan Demir ile Halkbankası voleybol takımından Ali Çayır, Ankara’da milli takım kampında tanıştılar. Neslihan ilk adımın Ali’den geldiğini söyleyerek ‘Beni telefonla arayıp, tanışmak istediğini söyledi. ‘Kampta sıkılırsan, Ankara’yı gezdireyim’ dedi. Yani beni Ali tavladı’ diyor.

Ali’yi önce fiziksel olarak beğendiğini itiraf eden Neslihan, ‘Ancak tanıdıkça tahmin etmediğim kadar esprili ve tatlı çıktı. Kimseyi kırmaz’ diye de ekliyor. Birlikteliklerini en kısa zamanda resmileştirmek isteyen çift, evlenene kadar zamanlarını İstanbul-Ankara arası 500 kilometrelik özlem köprüsünde geçirecek.

NİKAHIMIZI PİLOT KIYSIN İSTİYORUZ

- Evlilik ne zaman?

Ali:
Elimizde olsa hemen yarın... Ama elbette mümkün değil. Biz bu yıl erkek ve bayan milli takımları olarak çok yoğun bir dönem yaşayacağız. Bir uçağa binelim, pilot uçakta nikahımızı kıysın diye çılgın bir düşüncemiz var.

- İki voleybolcunun birlikteliği nasıl bir duygu?

Neslihan:
Sporculuğun getirdiği zorluklar var. Birbirimizi istediğimiz zaman göremiyoruz. Ben Ankara deplasmanına gidiyorum, Ali bir başka deplasmanda oluyor. Bizler spor vitrinindeki insanlar olduğumuz için can sıkıcı telefonlar da alıyoruz. Bizim mutluluğumuzu istemeyen sapıklar çıkmıyor değil. Ama ben Ali’me çok güveniyorum ve çok seviyorum. Gözümle görsem bile inanmam.

- Evlenince belki ayrı şehir kulüplerinde oynayacaksınız. Bu durum sıkıntı yaratır mı?

Neslihan:
Olabilir, ancak biz birlikte olmak istiyoruz. Çok zorlanırsak birimiz fedakarlık yapacağız. Bazı durumlarda ihtiyaçlar, ideallerin önüne geçiyor. Bakarsınız iyi şartlar sunulursa, ikimiz birlikte yurt dışına gidebiliriz.

- Neslihan’ın maçlarda bir sevgi tribünü oluştu. Ali, seyircilerin bu sevgisini bir nişanlı olarak nasıl karşılıyorsun?

Ali:
Bu aşırı sevgiden kesinlikle rahatsızlık duymuyorum. Nesli belli bir hayran kitlesi yakalamış. Seyirciler, Nesli’yi başarılı olması için destekliyorlar, bu da benim hoşuma gidiyor.

KİMİN SMACI DAHA İYİ TARTIŞMALI

- Maçlara çıkarken aranızda bir uğurunuz var mı?

Neslihan:
Soyunma odasında telefonla konuşur, birbirimize ‘Dikkat et. Sağ bacakla sahaya çık, iyi ısın, konsantre ol. Yenmeden dönme’ deriz.

- Hanginizin smacı daha etkili?

Ali:
Nesli’nin bileği ve kolu bende olsa şu anda dünyanın sayılı smaçörlerinden biri olurum! Kolu ve bileğinin gücünün yanı sıra aklını çok iyi sahaya yantısıyor. Hisleri çok kuvvetli. Voleybolda topu hissetmek de çok önemli.

Neslihan: Ali çok temiz bir oyuncu. Az hatalı oynuyor. Ama ben fazla riski seviyorum. Topu gördüğüm anda nerede olursam olsun çakıyorum. Bir kumar oynuyorum ama şimdiye kadar hep kazanan ben oldum. Bu kumar bana cesaret veriyor. Vurduğum topun öldüğünü görünce cesaretim artıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!