Ferman Toprak'a 100 bin dolarlık çıplak fotoğraf şantajı!

Güncelleme Tarihi:

Ferman Topraka 100 bin dolarlık çıplak fotoğraf şantajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2016 10:30

''Hayatı Tesbih Yapmışım' adlı şarkısıyla ün kazanan şarkıcı Ferman Toprak şantaj şoku yaşıyor. Ünlü şarkıcıyı eski sevgilisi çıplak fotoğraflarını medyaya vermekle tehdit etti. Karşılığında ise 100 bin dolar para talep etti. Ferman Toprak eski sevgilisi Türkan K.'dan şikayetçi oldu. işte detaylar...

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak 100 bin Dolar vermezse çıplak fotoğraflarını medyaya vermekle tehdit eden eski sevgilisine dava açtı. Bir yıl önce sahne aldığı mekanda tanıştığı Türkan K. ile birlikte olmaya başlayan Ferman Toprak şantaj tehdidi ile karşı karşıya kaldı.

Ferman Toprak, Türkan K. ile bir yıllık birlikteliğin ardından ayrılmış ve başka bir kişi ile nişanlanmıştı. Bu duruma hırslanan Türkan K., Ferman Toprak'ın çıplak ve uyurken çektiği fotoğrafları ünlü sanatçıya gösterdi.

Sanat hayatını bozacağını söyleyen ve Ferman Toprak'tan 100 bin dolar isteyen Türkan K., bu isteğini kabul etmeyen ünlü şarkıcıya bu defa da hakaret içerikli mesajlar ile tehdit etmeye başladı.

Ferman Toprak eski sevgilisinden şikayetçi oldu!

Savcılığa suç duyurusunda bulunan Ferman Toprak, şantaj tehdidi ile kendisinden para isteyen eski sevgilisinden şikayetçi oldu. Savcılık tarafından başlatılan soruşturmada, Toprak'a tehdit ve hakaret içerikli mesajların Türkan K.'nın kendi telefonundan gönderildiğini tespit etti.

Haberin Devamı

İfadesine başvurulan Türkan K. yaptıklarından dolayı pişman olduğunu kaydederek, "Ferman'ın iddia ettiği gibi sadece cinsel birliktelik yaşamıyorduk. Ben onu seviyordum. Fakat beni terk etti. Başka biriyle nişanlanınca dayanamadım. Canını yakmak istedim. Pişmanım. Uzlaşmak istiyorum" dedi. Ferman Toprak'ın menajeri İsmet Günbeyi'inin de tanık olarak ifade verdiği soruşturma sonunda, şüphelinin uzlaşma teklifini reddeden Ferman Toprak'ın şikâyeti üzerine Türkan K. hakkında "sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" ve "şantaj" suçları kapsamında dava açıldı. 5 yıla kadar hapsi istenen şüpheli, ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!