Fenomen yarışmasında şoke den ayrılık!

Güncelleme Tarihi:

Fenomen yarışmasında şoke den ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 15:43

Fenomen yarışmasının haftanın finali, Cuma akşamı TV8 ekranlarında ekranlara geldi. Hafta içi her gün yayınlanan Fenomen’de zaman ilerledikçe yarışmacılar arasındaki rekabet artmaya başladı. Yarışmacıların oyları ile eve kim veda etti? 25 bin TL'nin sahibi kim oldu? İşte Fenomen yarışmasının ilk elemesinde yaşananlar ve dahası..

Haberin Devamı

Fenomen yarışması Cuma günü “Fenomen Haftanın Finali “ ekranlara geldi. TV8 ekranlarının yeni programı Fenomen “Fenomen” sosyal medya ile TV ekranını birleştirerek yeni bir trend yaratıyor. İlk haftadan beğeniyle izlenen Fenomen, haftanının finalini yaptı.  Fenomende büyük ödülün sahibi kim oldu? Fenomen'e veda eden isim kim oldu? Giden yarışmacının yerine hangi iddialı yarışmacı geldi?

FENOMEN’DE BÜYÜK ÖDÜLÜN SAHİBİ BELLİ OLDU!

Fenomen'in 29 Nisan 2016 günü yayınlanan haftanın finali bölümünde fenomen oylaması sırasında oyları eşit çıkan Okan ve Kerim arasında oylamayı değiştirecek durum için halk oylamasına bakıldı. Halk oylamasında Ayşenur Balcı birinci çıkınca fenomen oylamasını etkilemedi. Kerim ve Okan eşit sayıda oy aldıkları için açık oylama ile fenomen olan isim belli oldu. Açık oylama sonucu Okan 25 bin TL'nin sahibi oldu.

Haberin Devamı

FENOMEN'E VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

Fenomen yarışmacılarının oylarıyla Fenomen evine veda eden isim belli oldu. Çiğdem ve Özden'in eşit oy aldığı Fenomen oylamasında son oyla birlikte eşitlik bozuldu ve Fenomen evine veda edecek olan isim netleşti. Fenomen'de 7 oy alarak veda eden isim Özden Cerrahoğlu oldu. Ekranlarda İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanışan ve kısa sürede sevilen Özden Cerrahoğlu'nun Fenomen'deki macerası 2. haftada son buldu.

FENOMEN'E YENİ KATILAN İSİM BELLİ OLDU!

Fenomen'e son katılan isim ise Esra oldu. Erkekler evinin ön yargılı yaklaştığı isim olan Esra Fenomen evinde nasıl bir etki oluşturacak, nasıl bir strateji ile yaklaşacak izleyenler merakla bu soruların yanıtlarını bekliyor.

FENOMEN YARIŞMASININ KONUSU

Birbirinden iddialı 12 yarışmacı!�Türkiye'nin en tanınmış, en popüler yüzleri olabilmek için yarışacak. Hedefleri, en çok sevilen, beğenilen, hatta her giydikleri ve her yaptıkları ile kitleler tarafından desteklenip, takip edilen yarışmacı olmak.

Kendilerine güvenen 12 yarışmacı bir yandan sosyal medya takipçilerini arttırmaya çalışırken bir yandan da hafta içi her gün 8 saatlerini geçirecekleri evde hem birbirlerini tanımaya çalışacak hem de kendi içlerinde haftanın “Fenomen”ini seçecekler. Her hafta Fenomen seçilen bir yarışmacı ise büyük ödülün sahibi olacak.

Haberin Devamı

Yarışmacılar ayrıca kendi aralarında elenen kişiyi de oylarıyla belirleyecek. Gitmesi için en çok ismi yazılan kişi, eve ve hayallerine veda edecek. Elenen yarışmacının yerine hiç ekran deneyimi olmayan ya da oyuncu - sunucu gibi tanınmış rakipler de gelebilecek.

Bir strateji ve popülerlik oyunu olan “Fenomen” Öykü Serter’in sunumu ile 18 Nisan Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 15.45’de TV8’de.

FENOMEN YARIŞMACILARI

Kerim Savaş
Ayşenur Balcı
Muhammet Kayku
Gül köseoğlu
Derya Şireci
Onur Yüksel
Çiğdem Çelik
Özden Cerrahoğlu
Serbay Çelikbaş
Simay tokatlı
Okan yiğit
Esra Çetin
Seyda Bayram

BAKMADAN GEÇME!