Fenomen yarışmacısı Simay Tokatlı kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Fenomen yarışmacısı Simay Tokatlı kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:36

18 Nisan 2016 tarihinde TV8 ekranlarında Öykü Serter’in sunumu ile başlayan Fenomen yarışmasının, yarışmacılarından biri olan Simay Tokatlı kimdir, kaç yaşındadır? Simay Tokatlı hakkında bilgiler haberimizde...

Haberin Devamı

Güzelliği ve kararlı duruşuyla adından söz ettiren Simay Tokatlı,1993 doğumludur.Kendisi İzmir’de üniversite öğrencisidir. Çocukluktan beri en büyük hayali, Türkiye’nin en ünlü moda moda ikonu olmakmış.

Fenomen yarışmacısı Simay Tokatlı kimdir


Bu yüzden üniversite’de moda ve tekstil bölümüne girmiştir. Ankara'da ailesiyle birlikte yaşayan Simay Tokatlı, gezmeyi ve eğlenmeyi çok sevdiğini ayrıca arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok hoşlandığını ifade ediyor. 
Yarışmacının ilk açıklamaları ” Benimle Yaşamak Zordur onlar düşünsün” oldu. Güzelliği ve farklı kişiiği ile dikkatleri çeken Simay Tokatlı Fenomen oyuncuları arasında favori olarak gösteriliyor.

Fenomen yarışmacısı Simay Tokatlı kimdir


Fenomen Yarışmasının Konusu Nedir?
18 Nisan 2016 tarihinde TV8 ekranlarında Öykü Serter’in sunumu ile başlayan Fenomen” adlı yarışmaya katıldı. Fenomen Kadın Yarışmacıları Çiğdem Çelik, Derya Şireci, Simay Tokatlı, Özden Cerrahoğlu, Gül Köseoğlu, Ayşenur Balcı olurken, Fenomen Erkek Yarışmacıları Kerim Savaş Sarı, Muhammet Kayku, Osman Aydın, Onur Yüksel, Okan Yiğit, Serbay Çelikbaş olacak. 

BAKMADAN GEÇME!