Fenerbahçe - Molde maçı özeti | Golleri kimler attı? (UEFA)

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe - Molde maçı özeti | Golleri kimler attı (UEFA)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 09:43

Fenerbahçe, Norveç’in köklü takımlarından Molde ile karşılaştı. Sarı Lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Norveç ekibi Molde'ye, Kadıköy'de 3-1 mağlup oldu. Fenerbahçe ve Molde maçı TRT 1'den şifresiz olarak izlenebildi. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda oynadığı ilk maçında sahasında Norveç temsilcisi Molde'ye 3-1 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Molde'nin teknik direktörü Erling Moe, rakipleri karşısında akıllı oynayarak 3 puanı aldıklarını söyledi. Erling Moe, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadeleye iyi hazırlandıklarını belirterek, "Tabii ki Fenerbahçe gibi takımla maça çıkacağınız zaman çok iyi şekilde analiz yapmanız, sağlam oyun planı oturtmanız gerekiyor. Bunlar önemli olan birkaç nokta. Ekibimizin de iyi oynaması rol oynadı. Savunmayı iyi yaptık, çok akıllıca oynadık" dedi.

Fenerbahçe - Molde maçı özeti | Golleri kimler attı (UEFA)

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında konuk ettiği Norveç temsilcisi Molde'ye 3-1 mağlup olan Fenerbahçe'nin ortaya koyduğu futbol Norveç medyası tarafından da hayal kırıklığı olarak karşılandı.

FENERBAHÇE, AVRUPA'DA 300. GOLÜ YEDİ
Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 300. kez ağlarında gol gördü. Molde maçına kadar Avrupa'da oynadığı 194 maçta 297 gol yiyen Fenerbahçe, Norveç ekibine 3 kez gol şansı tanıdı. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında yediği 300. golü Norveçli futbolcu Martin Linnes kaydetti.

Haberin Devamı

KARŞILAŞMANIN GOLLERİ
36. dakikada Ozan Tufan'ın Eastad'a yaptığı hareket sonucu kazanılan penaltı atışını kullanan Hoiland, güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
42. dakikada Meireles'in pasında savunmanın arkasına iyi sarkan Nani, boş pozisyonda topu bekletmeden filelere gönderdi ve 1-1 eşitliği sağladı.
53. dakikada Hoiland'ın sağdan ortasında ceza alanı içinde Şener'den önce topa hamle yapan Elyounoussi, meşin yuvarlağı kafayla filelere göndererek takımının bir kez daha öne geçmesini sağladı: 1-2.
65. dakikada Linnes, ceza yayı önünde yerden düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek farkı 2'ye çıkardı: 1-3.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Molde maçı özeti | Golleri kimler attı (UEFA)

"Molde, Van Persie'li Fenerbahçe'yi yendi" başlığını kullanan Dagbladet gazetesi, maç sonunda sarı-lacivertli taraftarların Norveç takımını alkışlayarak soyunma odasına gönderdiğini hatırlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!