Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2015 13:19

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki büyük derbi bu akşam… Her iki takım da sezonun en önemli maçına hazır. Her iki takımın da 17 puanı var. Galatasaray averaj farkıyla ligde 2’nci, Fenerbahçe de 3’ü sırada. Fenerbahçe – Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda, bilet durumu gibi bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

FenerbahçeGalatasaray arasındaki Süper Lig’in 9’uncu hafta maçı bu akşam Kadıköy’de oynanacak. 19.00’da başlayacak karşılaşma Lig TV’den yayınlanacak.

BİLETLER TÜKENDİ

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisi için satışa çıkan biletlerin hepsi tükendi.
İşte o açıklama;
Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 9. Hafta’sında Fenerbahçemiz ileGalatasaray arasında 25 Ekim 2015 Pazar günü stadımızda oynanacak karşılaşmanın tüm biletleri tükenmiştir.

Bu önemli mücadele ezeli rakiplerin toplam kadro değeri 390 milyon TL’yi buldu...
Transfermarkt’ın verilerine göre, Süper Lig’in en pahalı takımı F.Bahçe’nin piyasa değeri 515 milyon lirayı buluyor. Yaklaşık 384 milyon liralık Beşiktaş’ın ardından, en pahalı 3. takım G.Saray’ın piyasa değeri ise 374 milyon lira olarak tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

EN DEĞERLİSİ MUSLERA

EN pahalı isim olarak Muslera ön plana çıkıyor. G.Saray’ın son 4 sezondaki başarılı performansında önemli rol oynayan 29 yaşındaki kaleci, 55 milyon liralık piyasa değeriyle en pahalı oyuncu. Muslera’yı 48 milyon liralık değerle Sneijder ile F.Bahçeli Nani ve Markovic takip etti.
Caner Erkin ve Robin van Persie, yaklaşık 42 milyonluk değeriyle en pahalı oyuncular arasına adını yazdırdı.
G.Saray’ın sezon başında kadrosuna kattığı Podolski ise 24 milyon liralık değeriyle orta sıralarda kaldı.

TAM KADRO DERBİYE

G.Saray Yönetim Kurulu, başkan Dursun Özbek önderliğinde bugün Şükrü Saracoğlu Stadı’nda olacak.
VE son karar tam kadro Şükrü Saracoğlu Stadı’na… Hafta içinde “Kadıköy’e gitmek istiyorum” açıklaması yapan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün yönetim kurulu ile birlikte derbiyi Saracoğlu Stadı’nda izleyecek. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, dün yaptığı “G.Saray ebedi dostumuz değil. Yarından dolayı korkuyorlar. Elleri titriyor” şeklindeki sivri açıklamasına karşın Özbek, bu kararını değiştirmedi.

HAMZA HOCA MOTİVE ETTİ

16 YILLIK galibiyet hasretine bugün son vermek isteyen G.Saray’da, Hamzaoğlu, futbolcularının üzerindeki baskıyı kırma adına önemli bir konuşma yaptı.

Haberin Devamı

"TELAFİSİ VAR"

Sarı kırmızılı teknik adam, öğrencilerine “Başarının tarifesi belli…. Kupa… Hedefimiz ne? Şampiyonluk… En çok kupayı ve şampiyonluğu da kim almış? G.Saray…O yüzden bu 16 yıllık galip gelememe konusu asla üzerinizde bir baskı, stres oluşturmasın. Siz çıkın ve futbolunuzu oynayın. Bu telafisi olan bir maç” dedi.

KIRMIZI KART ELİNDEN DÜŞMÜYOR

F.BAHÇE-G.Saray derbisinde düdük çalacak olan Fırat Aydınus, hakemlik kariyerinde 7. defa bu heyecanı yaşayacak. 2003-04 sezonundan beri Süper Lig’de maç yöneten Aydınus’un yönettiği iki takım arasındaki maçlarda Galatasaray 2 kez, Fenerbahçe 3 kez kazanırken 2 maç berabere bitti.
Fırat Aydınus özellikle 2008-09 sezonunda Ali Sami Yen stadında 0-0 biten derbiye 4 kırmızı kart göstererek damga vurmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!