Fena yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Fena yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2010 09:59

Haberin Devamı

Fena yakalandı
Mischa Barton, geçtiğimiz gün köpeklerini gezdirirken sevenlerini üzecek görüntüler verdi... Bir bankta sere serpe kitap okuyan genç oyuncu, mini eteğinden ortaya çıkan selülitlerini bile sollayacak bir hareket sergiledi. Görüntülendiğinin farkında olmayan Barton, orta parmağıyla burnunu karıştırdı...

Yine tutuklandı!   
Uyuşturucu kullanmak, alkollü direksiyon başına geçmek, bir otomobilin camlarını kırmak gibi gerekçelerle pek çok kez tutuklanan Pete Doherty, bir kez daha gözaltında... Ünlü müzisyen bu kez, uyuşturucu temin etmekle suçlanıyor. Geçtiğimiz ocak ayında evinde ölü bulunan film yapımcısı Robin Whitehead’e uyuşturucu temin ettiği şüphesiyle üç kişiyle birlikte sorguya alınan Doherty, sorgunun ardından tutuklandı.

Yapımcı oldu
Brad Pitt, Angelina Jolie’yi ıtalya’da bırakıp “Kick-Ass” filminin galasına katılmak üzere ıngiltere’ye uçtu. Matthew Vaughn’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcıları arasında bulunan ünlü aktör, Londra’daki galada oyuncu kadrosuyla fotoğraf çektirdi. Matthew Vaughn ve eşi Claudia Schiffer ile kırmızı halıda poz veren Pitt, hayranlarına imza dağıtmayı da ihmal etmedi.

Hediye dövme
Geçtiğimiz gün bir televizyon programına konuk olan Dakota Fanning, bir anda karşısında hayranı olduğu dövmeci Kat Von D.’yi buldu. “Ünlülerin dövmecisi” olarak tanınan Von D., 16 yaşındaki oyuncuya yayında dövme yapmak istedi. Fakat Fanning, “Anneme söz verdim, gerçek dövme yaptıramam” dedi. Yine de ona bir ‘dövme’ hediye etmek istediğini söyleyen Von D., genç oyuncuya geçici dövme yaptı.

Haberin Devamı

Scarlett’ten mektup var
Hollywood yıldızları, Amerika’da giderek büyüyen obezite sorununa savaş açtı. Konuya duyarsız kalmayan Scarlett Johnsson, parlamento üyesi George Miller’a bir mektup yazarak okullarda sağlıklı yemekler çıkarılmasını istedi. Güzel oyuncu mektubunda şu satırlara yer verdi: “Ulusal Okul Yemeği Programı, ülkemizdeki çocuklara gerektiği ölçüde yemek sağladığı için minnettarım. Fakat bu program kapsamında dağıtılan birçok yemek, çocukların sağlıklı gelişimini desteklemiyor. Sizden dileğim, sağlıklı okul yemeklerini desteklemeniz. Biz yetişkinler olarak, okul çağındaki çocuklara hayati ihtiyaçları olan besinleri ve vitaminleri vermekle sorumluyuz.”

   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!