Fatmagül’ün telefonu ne?

Güncelleme Tarihi:

Fatmagül’ün telefonu ne
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2010 10:14

Beren Saat'in alışveriş yaparken cep telefonunu elinden düşürmediği görüldü.

Haberin Devamı

“Aşk-ı Memnu”nun ardından Kanal D’nin yeni dizisi “Fatmagül’ün Suçu Ne?”de başrolü üstlenen Beren Saat, önceki gün Kanyon’da objektife takıldı. Mağazaları gezerken cep telefonunu elinden düşürmeyen ünlü oyuncu, alışveriş turu sırasında yeni çıkan iPhone 4G’yi de inceledi.  

Marche Cabaret açılıyor
İzmir gece hayatının tanınmış işletmecilerinden Tibet Özer, Marche Cabaret adlı kışlık mekânını eğlenceli bir partiyle açmaya hazırlanıyor. 8 Ekim gecesi kapılarını eğlence tutkunlarına açacak olan mekân; çarşamba, cuma ve cumartesi geceleri birbirinden renkli kabare şovlara ev sahipliği yapacak.

007’nin mankeni geliyor
Beyazperdenin en ünlü ajanı 007 James Bond’u canlandıran Pierce Brosnan’ın çektiği reklam filminde de rol alan Brezilyalı top model Fernanda Carvalho, İstanbul’a geliyor. Ünlü model, 6-10 Ekim günleri arasında Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek “Forum Fashion Week” etkinliğinde, beş ayrı defilede podyuma çıkacak.

Haberin Devamı

Teyzesinin kucağında
Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ve kız kardeşi Berna Şıkel’le Kanyon’da görüntülendi. Ünlü manken kendilerine yönelen objektiflere gülümserken, minik Kuzey teyzesinin kucağında çevresindeki kalabalığı inceliyordu...

Akmerkez’de sergi
Sanatçı Özdemir Altan, “Sanat Akmerkez’de” etkinliği kapsamında bir sergi açtı. Önceki akşam gerçekleşen açılış kokteyline sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Altan’ın farklı sanat görüşleriyle aykırılığı bir araya getirdiği eserlerinden oluşan sergi, 26 Ekim’e kadar Akmerkez’de ziyaret edilebilecek.

Lale’nin seçimi
“Beyaz Lale İstanbul” adını verdiği 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu New York Moda Haftası’nda beğeniye sunan Nedret Taciroğlu, Emina Sandal’ın da tercihi oldu. “Lale Devri”nde başrol oynayan Sandal, dizinin önemli sahnelerinde Taciroğlu’nun tasarımlarını giydi. Taciroğlu, “Tasarımlarım, Emina Sandal’ın canlandırdığı Lale karakteriyle bütünleşti ve güzel bir sinerji yarattı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!