Familya yayınlanan ilk bölümün ardından 2. bölüm fragmanı ile geldi

Güncelleme Tarihi:

Familya yayınlanan ilk bölümün ardından 2. bölüm fragmanı ile geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 23:20

Familya dizisi dün akşam eğlenceli sahnelerle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünün sosyal medyada Familya, etiketi ile paylaşımlar yapıldı. Peki Familya dizisinin ilk bölümünde neler yaşandı? Özellikle Uğur Yücel'in performansı merakla bekleniyordu.. Familya dizisinin dün akşam yayınlanan ilk bölümünün ardından 2. bölüm fragmanı da ekranlara geldi. İşte Familya'nın 2. bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Yeni dizi Familya bu akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Fox TV'nin yeni yapımı olan Familya yayınladığı 1. bölümle izleyenler tarafından olumlu tepkiler aldı. Sevilen diziye sosyal medya adresi Twitter'dan binlerce yorum yapıldı. Peki, Familya dizisinin 1. bölümünde neler yaşandı? İşte, Familya 1. bölüm detayları.

FOX TV'nin yeni dizisi Familya bu akşam 1. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Uğur Yücel'in başrolünde yer aldığı Familya dizisi hikayesi ve kadrosu ile herkesi ekrana başına kilitledi. Sosyal medya adresi olan Twitter'dan da binlerce kişi yorum yağdırdı. Yorum yazanlar arasında birçok ünlü kişinin bulunmasıda gözden kaçmadı. İşte Familya dizisi 1. bölüm detayları ve dahası..

Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider.

Haberin Devamı

Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçirir. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşır. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecektir...

FAMİLYA 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SOSYAL MEDYADAN YORUM YAĞDI





FAMİLYA DİZİSİ OYUNCULARI

Yaşar Beyoğlu-Uğur Yücel

Beyoğlu familyasının babası, 60 yaşında... Sevabında da günahında da dürüstlüğü borç bilir. Köklü bir çınar gibi, ailesi dağılınca yapraklarını dökmüş... Şimdi çocuklarını bir araya getirmek ve onlara baharı yaşatmak için hazır.

Hava Beyoğlu-Sezer Avcı
Evin büyük kızı, 34 yaşında... Namık'ın eşi, Sezer'in annesi. Mistik konulara meraklı, batıl inançlarıyla ünlü. Babası, kocası ve oğlu arasında şefkat örgüsünü ilmek ilmek dokuyacak.

Haberin Devamı

Toprak Beyoğlu-Erkan Kolçak Köstendil
Evin büyük oğlu, 30'larında... Bir tribünlerin coşkusundan bir de kalbini delip geçen ilk aşkından vazgeçemiyor. Delikanlılığın kitabını incelikle yazarken, aşkı ve aile kavramını yeniden tanıyacak.

Su Beyoğlu-Aybüke Pusat
Ailenin üç numarası... Evin tatlı, çılgın, küçük kızı. Instagram'ın like bekçisi, Twitter'ın şahsına münhasır profili... Çevresini saran olaylarla, kendi kişiliğini tanımaya başlayacak.

Ateş Beyoğlu-Murat Ceylan
Evin en küçüğü, 25 yaşında... Londra'da büyüdü ve başarılı bir fotoğrafçı oldu. Kendine güveni tam, insanlara güveni ise sıfır. Güneşdağı'nda kalbine hiç beklenmedik bir darbe alacak.

Haberin Devamı

Hare Bilgiç-Cansu Tosun
Antalya'da doğdu, 25 yaşında... Babasını erken yaşta kaybetti, annesi ve kardeşiyle hayatın labirentine daldı. Yaşar Beyoğlu ile tanışması tüm hayatını değiştirecek.

Casim Yeltekli-Güven Kıraç
Güneşdağı belediyesinin başkanı, 59 yaşında... Yaşar Beyoğlu'nun eski kan kardeşi, yeni can düşmanı. Paraya, intikama ve köpüklü kahvenin gücüne inanıyor. Beyoğlu familyasıyla derin bir hesaplaşma yaşayacak.

Namık Boz-Bülent Emrah Parlak
Hava'nın eşi, Yaşar'ın damadı, 38 yaşında... Zabıta... Rüzgarı daima kendi yönüne estirmeyi seviyor. Karısı Hava'ya ve oğlu Sezer'e yürekten bağlı. Güneşdağı'nda kendisini renkli bir maceranın içinde bulacak.

Haberin Devamı

Ezgi Alagöz-Şükran Ovalı

Kasabanın en güzeli, 29 yaşında... Spikerlik yaparak hayatını sürdürüyor. Babası ile mütevazı bir hayat yaşıyor. Beyoğlu familyasının gelişi, onun hayatını da kökünden değiştirecek.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!