Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanında sürpriz isim!

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanında sürpriz isim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 09:59

Atv'de yayınlanan Evli ve Öfkeli dizisinin heyecan dolu son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dilek ve Seray'ın ortadan kaybolmasının ardından onları aramaya başlayan arkadaşları hiç beklenmedik olaylarla karşılaşıyor. Yeni komiser Yıldırım'ın aslında kim olduğunun merak konusu olduğu Evli ve Öfkeli'nin yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli son bölümünde baharın da gelmesiyle gidilen piknikte Seray ve Dilek ortadan kaybolur. Evli ve Öfkeli heyecan dolu son bölümünde birbirine dargın iki arkadaş konuşmak için çıktıkları gezintide farkında olmadan piknik alanından uzaklaşırlar, telefonlarla da iletişim kuramayınca çare aramaya başlarlar.

Ormanda yardım istedikleri adam hiç de zannettikleri gibi biri değildir. Soru işaretleriyle biten son bölümün ardından merakla beklenen 28. yeni bölüm fragmanı yayınlanan Evli ve Öfkeli yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Evli ve Öfkeli yeni bölümüyle pazar günü 20.00'da ATV'de..

EVLİ VE ÖFKELİ 28. BÖLÜM FRAGMANI

 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Merve'nin ortadan kaybolması Engin'in Tarık'a öfkelenmesine sebep olur. Dilek iyice arada kalmıştır. Esra ve Murat müfettiş problemini hallettikten sonra Efkan'a ilişkilerini açıklamaya karar verirler. Lakin Efkan'ın oğlu nişanı attığı için Murat açıklamaya cesaret edemez. Mine ve Cenk'i bebekleri ile ilgili bir sürpriz beklemektedir. Baharın keyfini çıkarmak için gidilen piknik ise Seray ve Dilek'in ortadan kaybolması ile yine içinden çıkılmaz bir duruma yol açacaktır. Şubeye gelen yeni baş komiser sürpriz bir kişidir ve beklenmedik gelişmelere neden olacaktır.

Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanında sürpriz isim

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli 28. yeni bölüm fragmanında sürpriz isim

Hakan Eratik başkomiser Yıldırım karakteriyle diziye dahil oldu.

OYUNCULAR

 Birce Akalay (Esra)

 Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

 Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

 Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

 Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

 Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

 Ayça Erturan (Dilek)

 Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Haberin Devamı

 Sarp Akkaya (Murat)

 Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

 Serkan Altunorak (Tarık)

 Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!