Evli ve Öfkeli 28. bölüm sok sahne!

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 28. bölüm sok sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2016 23:43

Evli ve Öfkeli sevenleri bu haftaki bölümde büyük bir sürpriz yaşadılar. Atv'nin sevilen dizisi EVli ve öfkeli'nin dün akşam yayınlanan bölümde izleyenler keyifli dakikalar yaşadı. Dizi yine izleyenlerini güldürdü ve heyecanlandırdı.Peki yayınlanan son bölümde neler yaşandı. İşte Evli ve Öfkeli yaşananlar...

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli bu hafta da izleyenlerini hem güldüren hem eğlendiren bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümüne romantik dakikalar damgasını vurdu. Evli ve Öfkeli'de öpüşme sahnesi diziye damgasını vurdu.

İşte son bölümde yaşananlar:

Evli ve Öfkeli son bölümünde baharın da gelmesiyle gidilen piknikte Seray ve Dilek ortadan kaybolur. Evli ve Öfkeli heyecan dolu son bölümünde birbirine dargın iki arkadaş konuşmak için çıktıkları gezintide farkında olmadan piknik alanından uzaklaşırlar, telefonlarla da iletişim kuramayınca çare aramaya başlarlar.
Merve'nin ortadan kaybolması Engin'in Tarık'a öfkelenmesine sebep olur. Dilek iyice arada kalmıştır. Esra ve Murat müfettiş problemini hallettikten sonra Efkan'a ilişkilerini açıklamaya karar verirler. Lakin Efkan'ın oğlu nişanı attığı için Murat açıklamaya cesaret edemez. Mine ve Cenk'i bebekleri ile ilgili bir sürpriz beklemektedir. Baharın keyfini çıkarmak için gidilen piknik ise Seray ve Dilek'in ortadan kaybolması ile yine içinden çıkılmaz bir duruma yol açacaktır. Şubeye gelen yeni baş komiser sürpriz bir kişidir ve beklenmedik gelişmelere neden olacaktır.

Haberin Devamı

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

EVLİ VE ÖFKELİ 28. BÖLÜM FRAGMANI - 1

 

EVLİ VE ÖFKELİ 28. BÖLÜM FRAGMANI - 2 

DİZİYE YENİ TRANSFER

Oyuncu Hakan Eratik başkomiser Yıldırım karakteriyle diziye dahil oldu.

Haberin Devamı

HAKAN ERATİK KİMDİR?

7 Eylül 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Şarkılar Susmasın dizisindeki Civan karakteriyle dizi oyunculuğuna başlamıştır.Atv ekranlarında Sessiz Gemiler Dizisinde rol alan ünlü oyuncu aynı zaman da bu dizide hayat arkadaşı Yeşim Salkım ile tanışmıştır. Hakan Eratik, Yeşim Salkım ile evlenmiş, 9 Nisan 2011 tarihinde dünyaya gelen “Ada” adını verdikleri kızları dünyaya gelmiştir. Dizi oyunculuğunun yanı sıra sinema oyunculuğu yapmakta ve reklam filmlerinde oynamaktadır.

Evli ve Öfkeli 28. bölüm sok sahne

Hakan Eratik'in yer aldığı yapımlar
2015 Kara Kutu 
2014-2015 Filinta A
2014 Umutsuz Ev Kadınları
2012-2013 Huzur Sokağı
2010 Bitmeyen Şarkı 
2009 Cam Kırıkları 
2008 Sürgün Hayatlar 
2007 Sessiz Gemiler 
2007 Geniş Zamanlar
2006 Sırça Köşk 
2005 Ödünç Hayat
2004 Şarkılar Susmasın Civan

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Haberin Devamı

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

 

BAKMADAN GEÇME!