Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanında balayı şoku!

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanında balayı şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 17:03

Evli ve Öfkeli'nin 27.bölüm fragmanı yayınlandı. Evli ve Öfkeli dizisinin yeni bölümünde Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. İşte Evli ve Öfkeli 27. bölüm fragmanı

Evli ve Öfkeli dizisi bu hafta yine eğlenceli bir bölümle ekranlara geldi. . Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir.  Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır. İşte Evli ve Öfkeli'de yaşanacaklar...

Aldatılan dört kadının yollarının kesişmesini anlatan Evli ve Öfkeli yeni bölümüyle pazar günü 20.00'da ATV'de..
EVLİ VE ÖFKELİ 27.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!
Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Evli ve Öfkeli son bölümde yaşanacaklar: Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenk'in ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihan'a gelen single teklifi, Seray'ın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Merve'nin okuluna gider ancak Merve'nin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.
Yeni bölüme Esra ve Murat'ın yaşadıkları damga vuracak. Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.
EVLİ VE ÖFKELİ 27. BÖLÜM FRAGMANI

 
EVLİ VE ÖFKELİ'NİN OYUNCULARI
Birce Akalay (Esra)
Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı… Cihan'la evli.
Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanında balayı şoku
Ebru Cündübeyoğlu (Seray)
Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.
Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanında balayı şoku
Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)
Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.
Evli ve Öfkeli yeni bölüm fragmanında balayı şoku
Ayça Erturan (Dilek)
Engin'in karısı, Merve'nin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.
Sarp Akkaya (Murat)
Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.
Serkan Altunorak (Tarık)
Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.
 
 

BAKMADAN GEÇME!