Evli ve Öfkeli 25. son bölümde Mine'den bomba karar - İzle

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 25. son bölümde Mineden bomba karar - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2016 16:28

Evli ve Öfkeli bu akşam romantik bir bölümle ekranlara gelecek. Esra ve Murat'ın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratacıktır. Mine'nin gizli planları ise ortalığı karıştıracaktır. İşte bu hafta Evli ve Öfkeli'de yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Romantik komedi tadındaki dizi bu hafta izleyecilerine keyifli dakikalar yaşatacak. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alacaktır. İşte Evli ve Öfkeli 25.bölümde yaşanacaklar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tarık, Dilek'e yapacağı sürpriz için hazırlanırken Merve'nin de Tarık'a bir sürprizi vardır. Seray, başına geleceklerden habersiz, işi aldığı için heyecanlıdır. Coşku ve Deniz arasındaki yakınlaşma ise gizli gizli ilerlemektedir. Esra ve Murat şubede uygulamak için aldıkları karar yüzünden gerginken başka bir telaşın içinde bulurlar kendilerini; müfettiş gelmektedir. Mine ve Cenk ise çeyiz alışverişinde iki teyze arasında kalıp bunalınca Mine herkesten gizli büyük bir karar alır.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ 25. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Letafet teyzenin gelişi Mine ve Dilek'in düzenini değiştirir, iki kardeşi türlü oyunlar oynamaya mecbur eder. Bu mecburiyet karşısında Tarık ve Cenk'i zorlu bir sınav beklemektedir. Seray'ın işi alma ve Coşku'yu etkileme azmi, ummadığı hadiselere yol açarak iyice çıkmaza girmesine neden olur. Her şeyi öğrenen Didem, Esra ile yüzleşir.

EVLİ VE ÖFKELİ OYUNCU KADROSU

Birce Akalay-Esra

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilek'in mahalleden çocukluk arkadaşı... Cihan'la evli.

Ebru Cündübeyoğlu-Seray

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macit'le evli.

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY-Mine

Dilek'in ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan-Dilek

Engin'in karısı, Merve'nin annesi... Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını... Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya-Murat

Esra'nın ortağı. Esra'ya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Haberin Devamı

Serkan Altunorak-Tarık

Ünlülerin spor eğitmeni... Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam. Sinan Eroğlu-CenkGenç, yakışıklı, çekici bir doktor. Yaşına göre oldukça olgun.

 

BAKMADAN GEÇME!