Evli ve Öfkeli 18. yeni bölüm fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Evli ve Öfkeli 18. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2016 10:03

ATV ekranlarının sevilen dizisi “Evli ve Öfkeli” dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Bitmeyen sürprizleri ile seyircilerden tam not almayı başaran “Evli ve Öfkeli” 18. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki; Evli ve Öfkeli 17. bölümde neler yaşandı? Evli ve Öfkeli 18. bölümde neler olacak? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimlerin paylaştığı dizi, heyecanlı ve renkli sahneleriyle, senaryosuyla, oyuncu kadrosuyla reyting rekorları kırmaya devam ediyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile son dönemin en sevilen dizileri arasında yer alan “Evli ve Öfkeli”de dün akşam yine heyecan dolu anlar yaşandı. İşte detaylar…

Evli ve Öfkeli 18. Bölümde Neler Yaşanacak?

Seray, Mine, Esra ve Dilek, dört kafadar arkadaş tatile çıkmaya karar verirler. Muhteşem bir kar tatili geçirmeyi planlarken bir anda Murat, Tarık, Cenk ve Macit’inde orada olduğunu öğrenirler. Sürprizlerle dolu bir tatil onları beklemektedir.Esra Murat komisere duygularını açabilecek mi? Dilek ve Tarık barışacak mı?

Haberin Devamı

Evli ve Öfkeli 18. Bölüm Fragmanı İzle!

Evli ve Öfkeli 17. Bölümde Neler Oldu?

Babasının vurulduğunu öğrenen Esra, İzmir’e gitmekten vazgeçer. Annesi hakkındaki gerçekleri öğrenerek babasıyla arasındaki buzları eriten Esra, babasının vurulması ile çok öfkelenir ve İstanbul’da kalarak olayı çözmeye karar verir.

Birbirlerine duygularını açıklayamayan Esra ve Murat zor günler geçirmektedir. Öte yandan Bu iki ortak Osman Baba’yı vuranların peşine düşerler.

Kıloş TV’den ayrılan Seray’ın imajı zedelenmiştir. Annesine yardım etmeye karar veren Deniz, cesur bir plan hazırlar ve bu plan için Mine’nin yardımına ihtiyaçları vardır.

Evinde geçirdiği düdüklü patlaması kazasından sonra aydınlanma yaşayan Dilek, programına konuk olan Reiki uzmanında çakralarını açtırmak için yarım ister. Ancak Dilek’in kalkıştığı bu durum onu çok utandıracak sonuçlar doğuracaktır.

Dilek ile arasında geçen olaylardan dolayı Seray ve Mine’yi suçlar ve bu durumu düzeltmelerini ister. Bunun üzerine Seray ve Mine romantik bir yemek organize ederek Tarık ve Dilek’in arasını düzeltmeye karar verirler. Ancak bu yemek de tam bir fiyaskoyla sonuçlanır. Dilek artık ablası Mine, Seray ve Tarık Sönmez’e çok daha kızgındır.

Haberin Devamı

Murat’a geç kalmadan duygularını anlatmaya karar veren Esra, Murat’ın evine gider. Ancak kapıyı Murat’ın eski eşi açar. Bunun üzerine Esra hüsrana uğrar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!