Evli ve mutlu

Güncelleme Tarihi:

Evli ve mutlu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2008 00:00

Emre Altuğ evli Çağla Şıkel, "Annem çok genç bir anne, ben de onun gibi olmak istiyordum" dedi.

Haberin Devamı

ÇAĞLA ŞİKEL FOTOĞRAFLARI

NİKAHTAN FOTOĞRAFLAR

Emre Altuğ evli Çağla Şıkel, "Annem çok genç bir anne, 53 yaşında, ben de onun gibi olmak istiyordum. İnşallah bir kızımız olur. Ben kız istiyorum, Emre de kız istiyor ama herkes 'Oğlan olacak' diyor. Bırak 10 yaşını, belki 7-8 yaşından itibaren hep kız çocuğum olsun istedim" dedi.

Bir röportajınızda "Evde misafir ağırlıyor musunuz" diye sormuşlar, "Önce Emre’yi yemeğe davet etmek istiyorum" demişsiniz...

Evli ve mutlu
- Öyle olmaması için her şeyi yapıyoruz ama çok az görüşebiliyoruz. Evde oturup, "Hadi bu akşam şöyle güzel bir masa kuralım" dediğimizi hatırlamıyorum. Evde olsak da, yorgunluktan o koltuğun bir kenarında, ben diğer tarafında, böyle "Arabesk" filminin sonu gibi, ellerimiz kavuşmuş bir şekilde uyuyakalıyoruz. Ama bu da güzel... Nasıl olsa Allah izin verirse çok uzun yıllar beraber olacağız. Şimdiden tüketmenin anlamı yok. İlişkimiz hep öyle oldu. 3,5 yıl boyunca hep ’ucundan azıcık’tı. 3,5 yılın sonunda Emre hálá "Ne zaman geçecek bu cicim ayları" diyor.

Haberin Devamı

Kimileri sizinkinin bir peri masalı olduğunu düşünüyor...

- Sonu hakikaten peri masalı gibi. Ama o masalı yaşamak için Emre de ben de çok acayip bir sabır gösterdik.

Emre Altuğ’un dizisini takip ediyor musunuz?

- Emre alıyor kayıtlarını, oturup izliyoruz. Emre bir işe aşık olduğu zaman ona çok daha fazla hayran oluyorum. Hiç kaytarmıyor, "Öf sıkıldım" yapmıyor. Ben Emre’yi ilk bölümde izlediğim zaman, alaycı bir ifadeyle "Egoları evde bırakmışız" dedim. Çok acayip bir şey! Evdeki, benim sevdiğim Emre gibi.

Yeni projeleriniz neler?

- Şubat ayında bir dizim olacak. Türker İnanoğlu’yla anlaştık ama daha detayları belli değil. "İlle de Roman Olsun" tekrar başlayacak. Allah kısmet ederse "Her Şey Dahil" programı da devam edecek. Benim yapmak istediğim şeyler de bunlardı.

Hep böyle eğlenceden hoşlanan bir tip miydiniz?

Haberin Devamı

- Çok seviyorum. Ama bu Roman havası hayatıma girdikten sonra bir coşma oldu bende. Klasik baleden, Çaykovski’lerden bir anda göbek atmaya geçtim.

Nasıl oldu bu değişim?

/images/100/0x0/55ea69c1f018fbb8f87e46ae

- Acayip aşık oldum Sultan karakterine. Çok ağladım bittiğinde. Ama hiç peşimi bırakmadı. Sultan olmadı da, "İlle de Roman Olsun" oldu. Gene o kıyafetler, gene o müzikler... Alişan’la kopamadık. Hálá eve gidince "Cennet Mahallesi"ni seyrediyorum. Hayatımda yaptığım en güzel iş. Çok severim dans etmeyi, göbek atmayı ama Roman müziği duyduğum zaman bu derece parmak şaklatmaya başlamazdım. Şimdi nerede olsa şaklatıyorum. Otobüste çalsa gene şaklatırım.... Otobüs nereden çıktı ya?

Haberin Devamı

ANAMIN KARNINDAN ÜNLÜ DOĞMADIM

 Otobüse binmeyeli ne kadar oldu?

- Lise...

Hiç toplu taşıma araçlarını kullanma imkanınız oluyor mu? Metro mesela?

Evli ve mutlu
- Yok. İstanbul’da hiç binmedim metroya.

Merak ediyor musunuz? Hiç yerin altına inmemişsiniz mesela İstanbul’da.

- Hayır, merak etmiyorum.

Vapur?

- Vapura biniyorum.

Ne oluyor binince?

- Bakmaları, "Aa niye Çağla Şıkel burada" bakması olmuyor. "O da kendince bir gün yaşamak istiyor" gözüyle baktıklarını düşünüyorum. "Ne güzel" diye bakıyorlar, "o da bizden biri"... Beni görünce, "Allah!" diye kucağıma atlayan oluyor. Çünkü öyle biliyor beni. Sürekli göbek atan, oynayan biri... Düşünmüyor ki, ben onu hiç tanımıyorum. E şimdi, "Hmm bir dakika" diyecek halim yok. Ben de sarılıyorum. Sohbet, muhabbet... Yadırgamıyorum. "Bir gün birisi bakmazsa, tanımazsa..." diye düşündüğüm tabii ki oluyor.

Haberin Devamı

Bundan korkuyor musunuz?

- Hayır. Ben anamın karnından böyle doğmadım. Bunun bir furya olduğunu, hayatımın bir dönemini kaplayacağının bilincindeyim. İyi işler yaptığım sürece, yaşlanana kadar tanınabilirim ama derdim bu değil. Derdim, sevdiğim işi yaparak hayatımı kazanmak.

HERKES OĞLAN OLACAK DİYOR AMA BİZ KIZ İSTİYORUZ

/images/100/0x0/55ea69c1f018fbb8f87e46b2

10 yaşında filan ne umuyordunuz hayatla ilgili?

- 29 yaşındayım. O zamanlar aklımda hep balerin olmak vardı. Kendimi 28 yaşında evli görmeyi hayal ediyordum. Bir yıl rötar oldu. Annem çok genç bir anne, 53 yaşında, ben de onun gibi olmak istiyordum. Bakalım 29 yaşında anne olabilir miyim...

Var mı öyle bir plan?

Haberin Devamı

- Yemek bile yemeye fırsat bulamadığımız bir dönemde istiyoruz. (Gülüyor) İnşallah bir kızımız olur. Ben kız istiyorum, Emre de kız istiyor ama herkes "Oğlan olacak" diyor. Hep kızım olsun istedim.

Neden?

- Bilmiyorum. Sonra oğlum olsun ama önce kızım olsun. Adı da Tuana olacak. Niyeyse?..

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!