Evini geri alabilmek için albüm bile hazırlıyor

Güncelleme Tarihi:

Evini geri alabilmek için albüm bile hazırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2001 01:36

Türkan Şoray, yarısını kaybettiği evini geri alabilmek için umudunu lotoya bağladı. Şoray bir yandan da harıl harıl kaset hazırlıyor.

Türkan Şoray, yıllarca oturduğu ancak Rüçhan Adlı'nın torunlarının dava açması nedeniyle yarısını kaybettiği evini geri alabilmek için umudunu lotoya bağladı. Bir de albüm hazırlayan Şoray, ‘‘Piyango veya lotodan para çıkarsa evimi geri alabilirim. Çünkü ev için eninde sonunda açık artırma olacak’’ dedi.

Ünlü yıldız Türkan Şoray, yıllardır oturduğu evi geri alabilmek için umudunu piyango veya lotodan çıkacak paraya bağladığını söylüyor. ‘‘Milli Piyango'dan veya sayısal lotodan para çıkarsa evimi geri alabilirim. Tabii alamazsam dünyanın sonu değil. Ülkemde, dünyada yaşananları görüyorum. Binlerce evsiz insan var. Bu ev, benim emeklerimin karşılığı, alnımın teri. Allah'ın adaletine inanıyorum’’ diyen yıldız, ayrıca gece gündüz çalışıyor. SHOW TV'de yayınlanan ‘‘Tatlı Hayat’’ dizisinde oynayan Şoray, geçtiğimiz hafta stüdyoya girerek, yıllardır hayalini kurduğu albüm çalışmalarına başladı. Şoray, albüm çalışmalarıyla ilgili olarak, ‘‘Yıllardır benim en büyük arzum bir albüm çıkarmak. Müziği çok seviyorum. Hayatıma farklı bir renk getirecek. Ben bunu yaşamak istiyorum. Yıllardır gerçekleştiremedim. Ama geçtiğimiz hafta stüdyoya girdik. Büyük bir ihtimal yeni yılın ilk aylarında piyasada olacak’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!