Evini açtı pişman oldu

Güncelleme Tarihi:

Evini açtı pişman oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2010 17:35

Haberin Devamı

Adrien Brody, başrolünde oynadığı “Giallo” adlı filmin yapımcılarına dava açtı.

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu Adrien Brody, başrolünde oynadığı “Giallo” filminin yapımcılarına 2 milyon dolarlık dava açtı. 2008 yılında çekilen filmin yapımcılarından 640 bin dolar alacağı olduğunu öne süren Brody, filmin ABD sınırları içinde kendisinin izni olmadan gösterildiğini de iddia etti. Film sinemalarda vizyona girmedi ama DVD’leri satılmaya başlandı.

Evini açtı
pişman oldu
İngiliz sunucu Fearne Cotton’un sunduğu “Fearne And...” adlı programa evini açan Mischa Barton pişman oldu! Geçtiğimiz gün gece gezmesinde görüntülenen 24 yaşındaki oyuncu, “Fearne Cotton’un şovu şaka olmalı! Kendisi de şaka gibi zaten. Keşke ona evimi açmasaydım, çünkü zaten hakkımda çıkan yeterince yanlış haber var!” dedi.

Haberin Devamı

Filmdeki çoğu şey yanlış
Facebook’un CEO’su Mark Zuckerberg, geçtiğimiz gün kız arkadaşı Priscilla Chan ile yürüyüş yaparken görüntülendi. Gazetecilerin, Facebook’un nasıl kurulduğunu konu alan “Sosyal Ağ” filmi hakkındaki sorularını yanıtlayan Zuckerberg, “Filmdeki birçok şey yanlış anlatılmış, fakat birkaç detay tesadüfen doğru” dedi.
Resimaltı: Marck Zuckerberg, Priscilla Chan

Şehvetli konuşmalar
Jennifer Aniston, yeni filminde hayranlarını çok şaşırtacak. “Buttercup” adlı filmde bir rahiple öpüşecek olan 41 yaşındaki oyuncu, aynı zamanda patronuyla telefonda şehvetli konuşmalar da yapacak...

Şok iddia
Geçtiğimiz yaz Angelina Jolie’ye uyuşturucu temin ettiğini öne süren kişi, yeni iddialarla ortaya çıktı. Jolie’nin boynunda tasma kolyesiyle çekilen çıplak fotoğraflarını basına sızdıran kişi, bu kez de ünlü oyuncunun 2000 yılında “Charlie Rose Show”a kokain kullandıktan sonra çıktığını iddia etti.

Yine mi ‘hamile’?
Geçtiğimiz aylarda hamilelik dedikodularıyla uğraşan Beyonce, yine aynı iddialarla gündemde. Ünlü şarkıcının yakın bir arkadaşı tarafından US Weekly dergisine yapılan açıklamaya göre Jay-Z ile evli olan Beyonce bebek bekliyor...

Lopez’den selülit şov
Geçtiğimiz akşam eşi Marc Anthony ile Porto Riko’da sahneye çıkan Jennifer Lopez, hayranlarını şaşırttı. Seksi kıvrımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, bu kez selülitleriyle sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Eşinin kapanış şarkısına eşlik etmek için sahneye çıkan Lopez, konser bitip arkasını döndüğünde selülitlerini de gözler önüne serdi...

Haberin Devamı

John Mayer’a şarkı mı yazdı?
Çapkınlıklarıyla tanınan ve Jessica Simpson, Jennifer Aniston gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan 33 yaşındaki John Mayer’in geçtiğimiz yıl Taylor Swift’le adı anılmıştı. Swift’in yeni albümünde yer alan bir şarkıyı Mayer’e yazdığı iddia edildi. 19 yaşındaki Swift, şarkısında “Bu yanlıştı, sence de senin karanlığında oynamak için 19 yaş genç değil mi” diyor.

Kendi şirketini kuruyor
Bu yıl hayatında birçok değişikliğe giden ve menajeri Marc Jordan’la da yollarını ayıran Rihanna kendi adını taşıyan bir şirket kuruyor. “Rihanna Entertaiment” adlı şirket, 22 yaşındaki genç şarkıcının müzik, film, parfüm kısacası tüm işlerini bir arada toplayacak. Öte yandan Rihanna, yeni menajerini de şarkıcı Jay-Z’nin şirketi Roc NAtion Management’dan seçti ve Jay Brown adlı menajeriyle yeni çalışmalarına başladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!