Evindeki yatak odası sayısını bilmiyor

Güncelleme Tarihi:

Evindeki yatak odası sayısını bilmiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2007 00:00

Glamour dergisine röportaj veren Mariah Carey, "New York’ta oturduğunuz devasa triplekste kaç yatak odası var?" sorusuna yanıt veremedi. Seksi şarkıcı, "Bilmiyorum. Gerçekten evimde kaç yatak odası olduğunu hatırlamamı mı istiyorsunuz?" dedi.

Ultra lüks yaşam bu olsa gerek... Seksi şarkıcı Mariah Carey, Glamour dergisinde çıkan, evindeki yatak odası sayısını hatırlayamadığı röportajında özel hayatına dair ilginç açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi. Carey, magazin basınının vazgeçilmez haber malzemesi olan "Lindsay Lohan ya da Britney Spears için hangi öğütte bulunmak istersiniz?" sorusuna "Bu insanlar hakkında konuşmak istemiyorum. Herkes kendi yaşamını sürdürüyor. Tabloid basını okumuyorum. Magazini takip etmediğim günden itibaren hayatım tamamen değişti." yanıtını verdi. Seksi şarkıcı, çocukluk döneminde yaşadığı zorluklar hatırlatıldığında ise ’acıların çocuğu’ ruh haline büründü: "Kendimi bazen çok garip hissediyordum. Çünkü anne ve babamın çok farklı kültürleri vardı. (Carey’in annesi İrlandalı babasının kökleri ise Afrika-Amerika-Venezuela’ya uzanıyor.) Zor bir çocukluk dönemi geçirdim çok az paramız vardı ve sürekli taşınmak zorundaydık. Hayatım varoşlarda geçti."

Carey, "Aşka inanıyor musunuz?" sorusuna ise şu ilginç yanıtı verdi: "İnsanlarla aşk yaşanır mı bilmem ama evcil hayvanlarla yaşandığı bir gerçek. Şarkılarımdaki gibi büyük aşkları yaşadığımı söyleyemem."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!