Eve Dönüş 14. bölümde önemli gelişmeler olacak! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 14. bölümde önemli gelişmeler olacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 15:02

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Eve Dönüş 14. Bölüm fragmanı ile karşınızda! Eve Dönüş yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Elif öldü mü? Eve Dönüş 14. Bölüm fragmanı, Eve Dönüş 13. son bölüm özeti ve tüm merak edilenler haberimizde!

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Nefes kesen olayların ardı arkası kesilmiyor. Merakla beklenen dizide bir yandan Oflaz’ın hiç beklenmeyen sürprizi diğer yandan duyulan silah sesi herkesin yüreğini ağzına getirdi. İşte Eve Dönüş 14.bölüm detayları...

Gerek oyuncu kadrosu gerek intikam yüklü senaryosu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Eve Dönüş’te Canan’ın Elif’i kaçırması ile deliye dönen Leyla, Yusuf ile birlikte kızlarını aramaya başlar. Leyla’nın Canan’a yaptığı işkenceleri öğrenen Kürşat, başlarına gelen olayların tek sorumlusu olarak Leyla’yı görür ve eve çağırarak hesap sorar. Bunun üzerine eve gelen Leyla’nın aslında Pınar olduğunu öğrenen Oflaz, Vedat’ın emri üzerine Leyla’ya şantaj yapmaya başlar. Leyla’yı gerçekte Pınar olduğunu Yusuf’a söylemekle tehdit eden Oflaz, ondan Kürşat’ı öldürmesini ister. Leyla çıkmaza giriyor.

Haberin Devamı

EVE DÖNÜŞ 14. BÖLÜM FRAGMANI

Diğer yandan Hacer de başlarına gelenlerin tek sorumlusunun leyla olduğunu düşünür ancak Yusuf hem annesini hem de diğerlerini karşısına alarak Leyla’yı korumaya çalışır. Kayırlardan Canan ve Elif’in görüldüğü kayak merkezinde donarak ölmüş bir kız çocuğu cesedi bulunur. Ölenin kızı Elif olabileceğinden endişelenen Leyla ise Kürşat ile birlikte cesedi teşhis etmek için hastaneye gider.

Bir yandan Leyla’nın Kürşat’ı öldürme çabaları, diğer yandan Canan ve Oflaz arasında çıkan anlaşmazlıktan dolayı alt üst olan hain planları bakalım nasıl sonuçlanacak? Leyla Kürşat’ı öldürebilecek mi? Elif gerçekten öldü mü? Canan ve Oflaz’ın başına gelecek korkunç olay ne? Hepsi ve daha fazlası Eve Dönüş’ün bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde... Sakın kaçırmayın!

EVE DÖNÜŞ DİZİSİ OYUNCULARI

Yalçın Şen’in yapımcılığını, Kartal Çidamlı’nın ise yönetmenliğini üstlendiği ekranların sevilen dizisi Eve Dönüş’ün başrolünde Dilşad Çelebi ve Cansel Elçin gibi usta oyuncular yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Zeynep Özder, Gülden Dudarık ve Ali Başar gibi usta oyuncular rol alıyor.

Haberin Devamı

Eve Dönüş 14. bölümde önemli gelişmeler olacak - izle

EVE DÖNÜŞ 13. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI!

Yılmaz’ı bulan Yusuf tam tüm gerçekleri öğrenekken Yılmaz’ın ölümü her şeyi alt üst eder. Oflaz, Yılmaz’ı öldürerek intihar süsü verir. Ancak kıl payı ölümden kurtulan Yılmaz, yoğun bakıma alınır. Yusuf, büyük sırrı öğrenmek için Yılmaz’ın kendine gelmesini bekler.

Bu sırada Leyla’nın Pınar olduğunu öğrenen Oflaz, eline geçen fırsatı kaçırmaz. Leyla’yı gerçekte kim olduğunu Yusuf’a söylemekle tehdit eder.

Hastaneye kaldırılan Sevda hayati tehlikesini atlatır. Ama bebek de kurtulur. Her ne kadar Hacer bu durumu saklamaya çalışsa da Yusuf, Sevda’nın karnındaki bebeğin Cengizhan’dan olduğunu öğrenir.

Haberin Devamı

Leyla’nın Canan’ı kaçırarak işkence etme planları psikopat bir doktor yüzünden akıl almaz bir hal alır. Doktorun yaptığı ağır işkencelere maruz kalan Canan ise bir şekilde oradan kurtulmayı başarır. Başına gelenler yüzünden Leyla’dan intikam almak isteyen Canan ise Elif’i kaçırır.

BAKMADAN GEÇME!