Eve Dönüş 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - izle

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 21. bölüm fragmanı yayınlandı mı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 15:02

Eve Dönüş 21. yeni bölümü seyircileri yine merak içinde bırakacak. Zira; Eve Dönüş 20. bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Sürekli aksiyon içeren sehneleriyle izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşatan Eve Dönüş'ün 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. ATV'nin sevilen dizisi Eve Dönüş'ün son bölüm detayları haberimizde.

Haberin Devamı

Cuma akşamları ATV'de yayınlanan Eve Dönüş dizisi 20. son bölümü ile 26 Şubat Cuma akşamı seyircilerin karşısına çıktı. Heyecan ve merak uyandıran final sahnesi ile sonlanan dizinin şimdi de yeni bölümünde neler olacağı merak konusu. Eve Dönüş 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Eve Dönüş 20. bölüm özeti haberimizde.

4 Mart Cuma akşamı ekrana gelecek olan Eve Dönüş 21. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizden izleyebilirsiniz.

Yusuf, Leyla'yı kurtarıyor!

Eve Dönüş 20. bölümünde neler yaşandı?

26 Şubat Cuma akşamı ATV'de yayınlanan Eve Dönüş 20. bölümünde; Leyla, Yusuf'u kurtarmak için tüm mezarları kazmıştır. Ancak yaşadığı üzüntülerden dolayı yorgun ve baygın düşmüştür. Oflaz ise Leyla'nın peşine düşmüştür. Şayan'ın adamları Leyla'yı bulmadan Oflaz bulmuştur. Aras ise Şayan'a oğlu olduğunu söylemiştir. Fakat Şayan buna bir türlü inanmak istemez. Gerçeği ise Leyla'dan öğrenmeye karar verir.

Haberin Devamı

Düdüklü tarafından dilendirilen Elif ve Beyaz ise Taksim'e götürüldükleri sırada kaçarlar. Düdüklü yurdu çocuklara dar etmiştir. Anlaştığı kişi ile çocukların üzerinden para kazanmak isteyen Düdüklü'nün işleri ters gitmektedir. Çünkü; yurtta teftiş yapılmaktadır.

Teftiş heyetine Nalan eşlik etmektedir. Bu sırada Kürşat Canan ile İpek oradadır. Düdüklü her şeyin yoluna girdiğini düşünmeye başlamışken Elif ve Beyaz'ın olmadığını nasıl izah edeceğini düşünmektedir.

Kızının hasretine daha fazla dayanamayan Leyla ise hapishaneden firar eder. Kürşat, Leyla'nın hapishaneden kaçacağını tahmin etmiştir ve müdürle konuşarak yurt güvenliğinin daha da arttırılmasını istemiştir. Şayan ise Kürşat'a kızına kavuşmak için inanılmaz bir teklifte bulunur.

Eve Dönüş 21. yeni bölüm 4 Mart Cuma akşamı ATV'de yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!