Eve Dönüş 16. bölümde neler yaşandı? İzle!

Güncelleme Tarihi:

Eve Dönüş 16. bölümde neler yaşandı İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 03:31

ATV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Eve Dönüş dizisi, izleyen herkesi derinden etkileyen sahneleriyle dikkat çekiyor. Eve Dönüş’ün dün akşam yayınlanan son bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar…

Haberin Devamı

Eve Dönüş’ün son bölümü dün akşam ATV ekranlarında yayınlandı. Cansel Elçin’in ‘Yusuf’ karakterini canlandırdığı, Dilşad Çelebi’nin ‘Leyla’ rolüne hayat verdiği dizinin senaryosunu Ahmet Saatçioğlu, yapımcılığını Yalçın Şen, yönetmenliğini ise Kartal Çidamlı üstleniyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici ve sürprizlerle örülü öyküsü, görkemli çekim mekânları ile dikkat çeken Eve Dönüş’ün son bölümünde yaşananlar ve bölüm fragmanları…

EVE DÖNÜŞ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Leyla, Aras'ın kendi kardeşi olduğunu öğrenince büyük bir bunalım yaşar. Vedat'ın aslında göründüğü gibi bir olmadığını anlar. Yusuf'a, Pınar olduğunu söyleyemediği için ne acısını, ne de öfkesini doğru düzgün yaşayamaz. Yusuf ise Leyla'nın sırlarından bıkmıştır. Leyla, Yusuf'un güvenini kazanabilmek için, sırrını yazdığı mektubu Yusuf'a tekrar verir. İsterse okuyabileceğini söyler. İntikam ateşiyle yanan Oflaz, Canan'ın peşinde gölge olup, hayatını karartmaya niyetlidir. Aras, babasının katilini bulmaya çalışırken, bir gece kendini kaybeder, İpek'le başları belaya girer ve hapse atılır. 

Haberin Devamı

eKürşat aldığı ilaçların etkisiyle Pınar'ın hayaletiyle konuşmaya başlar. Leyla, Pınar hayattayken Elif'in okulunda her sene düzenlediği defile için şirkette yaşanan krizden dolayı nakit para bulamaz. Bunu öğrenen Canan harekete geçer. Elif'in defileye teyzesiyle değil, kendisiyle çıkmasını sağlamak için elinden geleni yapar.

EVE DÖNÜŞ 16. BÖLÜM FRAGMANI - 2

EVE DÖNÜŞ 16. BÖLÜM FRAGMANI

Eve Dönüş'ün oyuncu kadrosunda; Tardu Flordun, Edip Saner, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Ali Başar, Efe Deprem, Serdal Genç, Ali Başar, Burç Kümbetlioğlu, Gamze Dar, Şeyda Terzioğlu, Leyla Kırşan, Berkan Demirbağ gibi birçok ünlü isim yer alıyor.

Eve Dönüş’ün 17. Bölümü 3 Şubat saat 20:00’da ATV ekranlarında olacak. Sakın kaçırmayın! 

BAKMADAN GEÇME!