Ev değil saray

Güncelleme Tarihi:

Ev değil saray
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2007 00:00

Kiminin bahçesinde bir Boeing 707 park halinde bekliyor, kiminin 123 odası var... İşte gösteri dünyasının ünlülerinin göz kamaştıran saray yavrusu evleri.

Candy Spelling, ünlü TV yapımcısı eşi Aaron Spelling’in ölümünün ardından 123 odalı bu devasa malikánede tek başına yaşamaya başladı. Evde sinema salonundan yüzme havuzlarına, bowling salonundan tenis kortlarına kadar her türlü lüks düşünülmüş.

John Travolta, havaalanını andıran Florida’daki bu devasa vilayı 5 milyon dolara inşa ettirdi. Villanın bahçesinde bir Boeing 707 ve bir Gulfstream jet her an uçmaya hazır bekliyor. Ünlü aktör arabalara da düşkün. Villanın garajında tam 16 araba var.

Seksi yıldız Jennifer Lopez’in 12.7 milyon dolar değerindeki villasında yedi yatak odası, bir müzik stüdyosu, iki yüzme havuzu ve 14 banyo bulunuyor.

Avril Lavigne’in Beverly Hills’teki İtalyan tarzı villasının değeri 5 milyon dolar. Ünlü şarkıcı, balkondan havuza atlıyormuş.

Ünlü talk-show’cu Oprah Winfrey’in 55 milyon dolar değerindeki malikánesinde 14 yatak odası ve üç yüzme havuzu bulunuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!