Eurovision'da seksi şov

Güncelleme Tarihi:

Eurovisionda seksi şov
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2008 14:09

Sırbistan’ın başkenti Belgrad’daki 53. Eurovision şarkı yarışması, şarkıların kalitesinden çok muhteşem sahne şovlarının ön plana çıkarıldığı bir "seks şov" tadında geçiyor.

İşte birbirinden seksi sahne şovları

Son yıllarda daha çok Amerikan futbol şampiyonasının finali Super Bowl gecesini andıran şatafatlı bir olay haline gelen Eurovision, henüz elemelerinde bile bunun işaretlerini fazlasıyla verdi. Hafta içindeki iki ön eleme gecesinde birçok grup sahneye ışıl ışıl dekolte kostümlerle çıktı ve seksi kıyafetler içindeki dansçılarının gösterileriyle şarkılarını süsledi. Bu manzaralar, bu akşamki finalde izleyicileri renkli ve belki çok daha seksi bir gecenin beklediğini haber veriyor.

Güney Kıbrıs

Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 10 ülke arasında Kıbrıs Rum Kesimi de yarıştı. Rumlar finale kalmayı başaramadı ancak, 4 erkek tarafından el üstünde taşınan şarkıcı Evdokia Kadi, turuncu püsküllü mini elbisesiyle göz doldurdu.

Ukrayna

Ukrayna’yı temsil eden şarkıcı Ani Lorak, seksi kıyafetiyle finale kalmayı başardı. Gümüş simli yarı transparan ve eteklerinden püsküller sarkan kostümüyle seksi hareketler yapan Lorak, görsel olarak da tam puan aldı.

Çek Cumhuriyeti

Çek Cumhuriyeti’nden Tereza Kerndlova, mini minnacık beyaz kıyafetiyle çıktığı sahnede yürekleri hoplattı ancak performansı finale kalmaya yetmedi.

Belarus

Belarus temsilcisi Ruslan Alehno, seksi dansçı kızlarla şarkısına renk katmaya çalıştı ancak o da elenmekten kurtulamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!