Etrafımda hiç şakşakçı yok

Güncelleme Tarihi:

Etrafımda hiç şakşakçı yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2011 02:00

Ünlü manken Tülin Şahin, kocasıyla arasındaki ilişkiyi bütün açıklığıyla anlattı.

Haberin Devamı


İşini iyi yapan, disiplinli, farkındalığı yüksek bir kadın Tülin Şahin. Aklı bir karış havada gezmiyor. Ayakları yere sağlam basıyor. Tek derdi, işini adamakıllı yapmak.

En yenilerle başlayalım mı? Şu sıralar hayatınızda nasıl yenilikler, ne gibi değişimler var?
- Ekim ayında yeni bir kitap çıkarıyorum. Bu benim dokuzuncu kitabım olacak. Sekiz aydır yazıyorum, nihayet geçtiğimiz haftalarda bitirdim. Şimdi edit ediyoruz, ekimde raflarda.

Ayaklarınız yere hep sağlam basıyor...
- Etrafımda hiç şakşakçılar yok. “Aman ne iyisin, ne harikasın, en iyisi sensin, senden üstünü yok, senden güzeli yok, senden büyüğü yok” gibi anlamsız yere pohpohlamalarla karşılaşmıyorum. Aklım bir karış havada gezmiyorum. Tek derdim her zaman adamakıllı işimi yapmak. Çünkü bu da her meslek gibi bir meslek, sonsuza kadar ışıltısı sürmeyecek. İlk günden itibaren bunun hep bilincindeyim. Bu yüzden hiçbir şeyin başıma vurmasına izin vermem. Ne şöhretin, ne ışıltısının, ne parıltısının. 13 yıldır modellik yapıyor olmama rağmen hâlâ her işime ilk ve tek işimmiş gibi giderim. Her markaya aynı özen ve titizliği gösteririm. Her çekimime, defileme bir amatörün heyecanı ve bir profesyonelin bilgeliği ile yaklaşırım. İşime konsantreyim, sonra da çıkar evime gelirim. Aile ve dostlarımın olduğu bir çevrede yaşarım. Yaşantım bundan ibaret.

Modellik, yazarlık, internet sitesi... Bunlar iyi güzel de, siz ekrana yakışır bir yüzsünüz asıl. Hiç oyunculuk yapmayı düşünmüyor musunuz? Program sunmayı düşünmez misiniz?
- Bunlar güzel işte. Neden illa televizyon olmak zorunda ki? Herkes yapmak zorunda değil. Modelliğin yanı sıra mesleğimle ilgili paralel projeler üretiyorum ve gayet de mutluyum bunlarla. Mesleğinize emek sarf ediyorsanız, illa televizyona yönelmek zorunda kalmıyorsunuz. Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum. Bu alanda yeteneğim yok. İsteğim yok. Heyecanım yok. Eğitimim yok! Ama öbür tarafta kendi mesleğimde bir dünya biliyorum. Kendi işimle ilgili bir program yaparım ama dizi hayır.

PİLOT OLMAYA KAFAYI TAKMIŞTIM

Geçmişinizde daldan dala aşklar, skandallar, hadiseler, atışmalar yok. Bakınca, magazin basını için de magazinseverler için de sıkıcı bir ünlü prototipi çizmelisiniz, fakat aksine siz her kesim tarafından sevilen bir ünlüsünüz.
- Herkesin bir tarzı var. Magazinde olaylarla yer alınması gerekir diye düşünenler olabilir, magazini böyle yorumlayabilirler. Ama illa bu demek değil ki magazin. Gördüğünüz gibi işinizi yaptığınız zaman da sizi destekliyorlar ve bu şekilde de haberlerinizi yapıyorlar.

O gün o alışveriş merkezinde keşfedilmeseydiniz, bugün nerede olurdunuz?
- Dokuz yaşından beri tek istediğim sadece moda tasarımcısı olmaktı. Bir ara 11-12 yaşlarında acaba aynı anda pilot da mı olsam diye takmışım ama sonuç, moda tasarım okuluna gitmek oldu. 1998’in yazında ilk profesyonel modellik işim Paris’te bir İtalyan ayakkabı markasının çekimlerini yapmaktı. Paris’e gitme sebebimse, yolda kesin ya Karl Lagerfeld ya da Jean Paul Gaultier ile karşılaşırım ve onlara moda tasarımı okuduğumu anlatırım hayaliydi. Ama modellik Paris’ten itibaren bir anda başını alıp gitti. Ve ben sonunda Karl Lagerfeld’le Lacoste çekimlerinde bir araya geldim. Modellik yapmıyor olsaydım şu an kesin ya New York’ta ya da Paris’te moda tasarımcısıydım.

Gözünüz arkada kalıyor mu hiç?
- Allah’tan modanın içindeyim ve tüm bu şehirler de hayatımda var da gözüm arkada kalmıyor.

EŞİM MEMET’LE BİRBİRİMİZİ HESAPSIZ KİTAPSIZ SEVİYORUZ

Evlilik nasıl gidiyor?
- Süper.

Ne kadar kıskançsınız?
- Dozunda.

Aşk sizin için nedir?
- Çok sorgulamam ben öyle aşk ne demek diye. Bizim hâlâ devam ettiğine göre, demek ki yaptıklarımız işe yarıyormuş. Hesapsız, kitapsız birbirimizi seviyoruz ve aşığız.

Şu anki hayatınıza, yoğun yaşamınıza bir mola verseniz, ne yapmak istersiniz?
- Bu yıl tek istediğim bir hafta veya 10 gün aralıksız tatil yapmaktı. Çünkü modelliğe başladığımdan beri, yani tam 13 yıldır hiç bir hafta aralıksız tatil yapmamışım. Nihayet yapabildik bu yaz ve Bodrum’a kaçtık.

10 yıl sonra Tülin Şahin nerede, ne yapıyor olabilir?
- Mutluluğumuz ve huzurumuz yerinde, aynen böyleyizdir inşallah. Ama en başta sağlıklı olayım, olalım yeter.

Sizi yakınlarınız en çok neden eleştirir?
- Sabırsız olmamdan dolayı. Çünkü her şeyi o kadar hızlı yapıyorum ki! İstiyorum ki her şey hep aynı hızda olsun.

İşini iyi yapan, disiplinli, farkındalığı yüksek bir kadın Tülin Şahin. Aklı bir karış havada gezmiyor. Ayakları yere sağlam basıyor. Tek derdi, işini adamakıllı yapmak.
- Evet sürekli. Kendimi en ağır eleştiren her zaman hep kendim olurum.

Haberin Devamı

MEMET BENİ GÜZEL BULSUN YETER

Kendinizi güzel bulur musunuz?
- Hiç güzellik takıntılı bir insan değilim. Herkes gibi iyi ve kötü günlerim var. Memet beni güzel bulsun yeter. O zaten bana kendimi her gün güzel hissettiriyor.

Nasıl bu kadar zayıf kalmayı başarabiliyorsunuz?
- Spor yaparak ve sağlıklı beslenerek.

Çekimlerde de açıkça görüldüğü gibi saçlarınızın doğal hali çok güzel. Saç bakımı yapıyor musunuz?
- Saçlarımın doğal hali kıvırcık. Danimarka’da yaşarken sokakta insanlar saçlarıma dokunurlardı acaba gerçek mi diye. Okulda çocuklar inanamazdı kafamdaki bu kocaman saçlara. İskandinavlarda bu kadar saç yok tabii. Bakım da tabii ki yapıyorum.

Haberin Devamı

YEMEĞİ EŞİM YAPIYOR TEMİZLİĞİ İSE BEN

Evle aranız nasıl? Yemekleri eşinizin yaptığını biliyoruz. Peki, Tülin Şahin ev temizliği yapar mı mesela?
- Ben tam bir ev kuşuyum aslında. Tüm günümü evde geçirebilirim, o kadar çok seviyorum evi. Yemekleri evet Memet yapıyor. Bir insan bu kadar mı güzel yemek yapar! Gün geçtikçe kendini aşıyor. E, ben de temizliği yapıyorum. Ne güzel paylaşım değil mi? Temizlik yapmakta cidden çok iyiyim. Çok hakimim olaya. Bulaşık, ütü, çamaşır, silmek, süpürmek ne varsa hepsini çok kısa bir sürede yapabilirim.

http://twitter.com/hurriyetmagazin     

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!