Etiraflar.com

Güncelleme Tarihi:

Etiraflar.com
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2006 00:00

İtiraf.com heyecanı sınırları aştı. Kişilerin birbirine yapmadığı itirafları, takma isimle internete aktardıkları itiraflar.com sitesinin Azeri versiyonu da yayına başladı. "Etiraflar.com", daha ilk satırlardan itibaren okuyanı gülümsetmeye başlıyor, sonra kahkahaya boğuyor.

Haberin Devamı

Bazı itiraflar internetteki Ekşi Sözlük’e bile girdi. Türkiye versiyonlarına göre oldukça masum kalan etiraflar’ı bu kadar eğlenceli yapan ise elbette Azeri Türkçesinin bize bu kadar şirin gelmesi. Siteyi ziyaret edenler, her şeyden önce "leqeb"

(rumuz, lakap) ya da "cinsi elaqe" (seks) gibi yeni terimlerle karşılaşıyor. Şu anda 5 binin üzerinde itiraf bulunan sitenin bir özelliği de itiraflara cevap yazılabilmesi. 5 bin itirafa 15 bin kadar cevap yazılmış. Nasıl yani demeyin, hoşlanmazsanız siliyorlar: "Xoşlanmadığınız cavabların alt terefinde (tarafında) silinmesi üçün xeber et (haber ver) linkine basın, men de silim." Sitenin Türkiye’den de çok sayıda ziyaretçisi var. Bazıları itiraf.com’a yazamadıklarını burada itiraf ediyor.

KARICIM AĞZINI ŞAPIRDATMA

Ay arvad, bilirem belke de buranı oxuyacaq ya yox amma ne olar yemek yeyende ağzını marçıldadma. Ay arvad sene heç öyrenmemisen ki, yemek yeyende ağzı marçıldadmaq ayıpdı. Utaniram üzüvü de (yüzüne söyleyemiyorum) deye bilmirem (HEYYOU, yaş 25, Sumkayıt)

ZALİMLER ÖYLE HAİN SÜRÜYORLAR Kİ

Maşın (otomobil) süren gız ya da gadın görende deli oluram. Bakı’da (Bakü’de) maşın süren gadın azdı. Ancag Türkiye’de maşınlardan coxunu gadınlar sürür. Bir de markası bomba olanda (bomba gibi marka) onda neyniiim. Zalımlar! Ele sürürler ki (İSİMSİZ)

BİLSEM, ORANGUTAN DER MİYDİM

Etiraf ellem: Peşmanam!! Bir de elemiyecem emin ola bilersen. Amma inan men bilmirdim o shekildeki bigli ve sakgalli karl marks’a oxsayan (benzeyen) day-day senin atandii... (babandı) Bilseydim, hec ona orangutan deyerdim? (WALKYTALKY, yaş 23, Bakü)

ROL ARKADAŞINA AŞIKMIŞ

Heyy! Etirafchilar! Tesevvur edirsiniz, (düşünebiliyor musunuz) men genclere aid bir seriala (dizide) chekilirem (oynuyorum). Ozu de sevgilimle. Heyatda oldugu kimi, filmde de birbirimizi sevirik. Hem de, bizim bu rollarimizi munasibetlerimizden (düzenleyen) xeberi olmayan rejissor (yönetmen) bize verib!.:) (REDCOMPUTER, yaş 19, şehir Gence)

BENCE O PARFÜM İYİ

Boyuk bir supermarkette deodarant bölmesindeki deodarantlara baxirdim (bakıyordum) yanimda duran kisi üzünü mene teref tutub (dönüp) "Sence bunu alim?" deyese sordu. Men de heyecanlanib "Mence o yaxsidir" dedim ki, arkamdan bir gadın sesi "Ezizim ehtiyacin yoxdur, gelen defe (bir dahaki sefere) alarsan" dedi. Sen deme, arkamda duran arvadinna (eşine) sorusurmus, ordan nece (nasıl) cixdigimi bir Allah bilir (MUNCHKİN, yaş 31, cinsiyet kadın)

TARKAN İÇİN ÇOK HİSLENİYORUM

salam millet. menim etirafim elada boyuk bir shey deyil. men megastar "TARKAN"i chox isteyirem. o menim idealimdir. onun ela bir mahnisi yoxdur ki, xoshuma gelmesin. onun sadeliyi, sesi, Avropada taninmasi, mahnilari ve s., her sheyini beyenirem. tarkan hagginda pis shey deyende chox hirslenirem. sizce bu normal bir sheydir, xahsih edirem cavab verin. (1. CHİN, yaş 22, şehir Bakü)

NİŞANI KAYTARACAKSIN

BU ETİRAF: Salam! Men 2 ay bundan once nisanlandim, ama indi xosbext (mutlu) deyilem. Çünki nisanlandigim qizin ailesini ve özünü daha yaxindan tanidiqca sevgimin soyudugunu hiss edirem. Ne edeceyimi bilmirem.

BU DA CAVAB: Nişanıı qaytaracaqsan. Vesselam! (MRAGASOY, yaş 25, İstanbul)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!