Eşref şakası!

Güncelleme Tarihi:

Eşref şakası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2004 01:36

İbrahim Sadri’nin sunduğu Eşref Saati’nin son bölümünde stüdyodaki konuk alevler içinde kalınca, izleyici Kanal 7’nin telefonlarını kilitledi. Oysa yalnızca bu bir ‘eşref şakasıydı’.

İbrahim Sadri’nin başından sonuna kurmaca olan programı Eşref Saati tartışma yaratmaya devam ediyor. Tiyatro oyuncularıyla her hafta başka bir mizansen kuran İbrahim Sadri, son olarak stüdyoda konuğunu alevler içinde bırakınca ortalığı karıştırdı.

Nikah kıyılma sahnesinde bir anda alevler içinde kalan bir adamı ekranda gören izleyici, Kanal 7’nin telefonlarını kilitledi. Görevlilerin alevler içindeki adamı söndürmeye çalışırken, İbrahim Sadri’nin program sonuna kadar yaptığı ‘Arkadaşımız hakkında bilgi verin, onu çok merak ediyoruz’ anonsu programı gerçek sanan izleyicileri daha da heyecanlandırdı. Sadri, ‘Televizyonda gördüğünüz her şeye inanmayın’ diyerek programı kapadı. Ancak Sadri, ekrandaki olayların mizansen olduğunu açıkça söylemediği için eleştiriliyor.

İbrahim Sadri: Her şey kurmaca

‘Bu program tamamen kurmaca üzerine. Bizim beklediğimiz de izleyicinin bu tepkiyi vermesi. Programın beklentisi bu. Bunları düşünerek yapıyoruz. Program kurmacadan ibarettir, neden bu kadar abartılıyor ki.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!