Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. son bölüm nefesleri kesti! - izle

Güncelleme Tarihi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. son bölüm nefesleri kesti - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2016 21:53

Başrollerini Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. bölüm yine izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. 18. bölümden sonra şimdi de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. Bölüm merak konusu. Peki; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında olan mafya dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. bölüm yine nefeslerin tutularak izlendiği görüntülere sahne oldu.

Hızır'ın aralarında dolaşan sırtlan Mahmut'a yaptıklarının hesabını sorduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 18. bölümde, öz kardeşi Mahmut tarafından bıçaklanan Selim, Hızır'ın yetişmesiyle hastaneye kaldırıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin soluksuz izleyeceği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı aşağıdadır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 19. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 18. BÖLÜM ÖZETİ

Kardeşi Mahmut'un tuzağına düşen Selim, Hızır'ın yardımıyla hastaneye yetiştirililr ve hayatı kurtulur. Ancak Selim, öz kardeşinin yaptıklarını hazmedemez ve kendinden geçmeden önce Hızır'a ölmek istediğini, kardeşinin yaptıklarını bir türlü hazmedemediğini söyler. 

Haberin Devamı

Bu sırada Hızır, Yaren'i Nazlı'nın evine gönderir ve kapıyı kim çalarsa çalsın asla açmamasını söyler. İlyas, İlker'in mekanını basar ve tüm adamlarını vurarak ona bir not bırakır. Ünal, Mahmut ölürse sende ölürsün diye tehdit edilmiştir. Hızla sağlığına kavuşan Şahin Ağa ise Hızır'dan Mahmut'u veya Mahmut'un çaldığı paraları bir an evvel bulmasını ister. Ancak Mahmut, Hızır Çakırbeyli'den çaldığı paralar karşılığında Nevzat'tan yurt dışına kaçabilmek için pasaport ister. Nevzat bu teklifi kabul eder, ancak Nevzat'ın aklında başka planlar vardır.

İlker ise Mahmut'u zamanında yok etmediği ve yaşananlara sebep olduğu için her an yok olma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Son yaşanan hadiselerden dolaylı da olsa en yakın arkadaşı Yaren'in sorumlu olması Nazlıyı da olayların içine çeker. Çocuğunu böyle zor ve tehlikeli bir hayatın içinde büyütmekle ilgili endişeleri vardır. Meryem Çakırbeyli'nin ziyaretiyle birlikte bu korkuları kuvvetlenir. Belki de Nazlı için gitmek en hayırlısı olacaktır...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. son bölüm nefesleri kesti - izle

Haberin Devamı

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. Aslen Trabzonludur. Ankara, Ayrancı Süper Lisesi’nde okudu. Lisedeyken bir gün gittiği tiyatroda Zeynep Eronat‘ı seyredince oyuncu olmaya karar vermiş.

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Kendisine bu dönemde Cihan Ünal hocalık etmiştir. Konservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu‘nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul‘a taşınmıştır.

2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal‘ın başrollerini paylaştıkları “Kadın İsterse” adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır.

Haberin Devamı

Deniz Çakır, 2006 yılında Reşat Nuri Güntekin‘in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtaran gibi oyuncuların rol aldığı “Yaprak Dökümü” adlı dizide Ferhunde karakterini canlandırdı.

2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine katılarak Şah Sultan karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler‘in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay’ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin‘in yaptığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde; Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç, Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır. 2014 yılında yönetmenliğini Kudret Sabancı‘nın yaptığı “Yasak” adlı dizide Fikret Kuşkan ile başrolde oynadı.

Haberin Devamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 19. son bölüm nefesleri kesti - izle

OKTAY KAYNARCA KİMDİR?

Oktay Kaynarca, 27 Ocak 1965 Üsküdar doğumludur. Çocukluğunun bir dönemi Berlin'de geçti. Konservatuvara girmeden önce Ege Tiyatrosu'nda Turgut Özakman'ın "Duvarların Ötesi"nde adlı oyununda oynadı. Ardından birkaç çocuk oyununda yer aldı. Konservatuvar zamanında TRT için "Gençler Dizisi"nde oynadı. İlk profesyonel oyunculuğunu Ali Atik, Ayşegül Atik'le bir çocuk oyununda yaptı ve ilk parasını kazandı. İlk oyunu bir müzikal idi...

Konservatuvardan mezun olduğu 1991 yılında Tiyatro Stüdyosu'nda "Kan Kardeşleri" (Blood BrOthers) adlı müzikalde Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Celal Perk, Jülide Kural, Derya Alabora ve Ahmet Levendoğlu ile beraber oynadı. Sonra yine aynı tiyatroda 1993-1994 sezonunda "Derin Bir Soluk Al" oyununu oynadı ve tiyatro hayatını noktaladı. Bu oyunla Avni Dilligil "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı. 2003 yılında başlayan Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Süleyman Çakır rolüyle ününe ün kattı. Karşısına çıkan Halit adlı karakterin sıktığı kurşunla ölmüştür.

Haberin Devamı

2008 yılında yayına giren Adanalı dizisindeki "Adanalı Yavuz" rolüyle izleyici tarafından çok sevilmiştir. 2011 yılında yayına giren Nuri dizisinde Nuri karakterini oynamıştır. 2012 yılında Melek Angun ile dünya evine girmiştir.Ayrıca 2012 yılında Ustura Kemal dizisine başlamış fakat gereken reytingleri yakalayamadığı için diziye son vermek zorunda kalmıştır.

BAKMADAN GEÇME!