EŞİYLE KEBAPÇIYA GİTTİ

Güncelleme Tarihi:

EŞİYLE KEBAPÇIYA GİTTİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2011 01:00

Mart ayında uğradığı silahlı saldırıdan bu yana hastanede yatan İbrahim Tatlıses, ilk kez dün dışarıya çıktı.

Haberin Devamı

İBO VE AYŞEGÜL'ÜN KEBAP KEYFİ-FOTO GALERİ

TATLISES EŞİYLE KEBAPÇIDA BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ/ WEB TV

Sanatçı ve eşi Ayşegül Yıldız, Tatlıses Kebap’ta Mustafa Sarıgül’le öğle yemeği yedi.

DÜN tedavi gördüğü rehabilitasyon merkezinden çıkıp Etiler-Nispetiye Caddesi’ndeki Tatlıses Kebap’a giden İbrahim Tatlıses için yoğun güvenlik önlemleri alındı, restoranın kapısında kuş uçurulmadı. Altı koruma ve iki eskort araçla gezen Tatlıses’e öğle yemeği yediği restoranda, geçtiğimiz hafta hastane odasında evlendiği eşi Ayşegül Yıldız eşlik etti. Çift yemekte nikâhlarını kıyan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le bir araya geldi. Ekip, kebap ve lahmacun yedi, çay içti. Kapıda bekleyen gazetecilere el sallayan Tatlıses, geçmiş olsun dileklerini kabul ettikten sonra açıklama yapmayacağını söyledi. Tatlıses’in restorandan ayrılmasının ardından muhabirlerin sorularını yanıtlayan Mustafa Sarıgül, “Nikâhı kıymam için aradılar, ben de sevinerek kabul ettim. Telefon görüşmemizden beş-altı saat sonra bütün belgeleri hazırlayıp nikâhı kıydık” dedi. 

Haberin Devamı

İdo’yu annesi dolduruyor
 İbrahim Tatlıses, Star TV’deki ‘Duymayan Kalmasın’ın Genel Koordinatörü Burhan Akdağ’a çarpıcı açıklamalar yaptı. İmparator, Ayşegül Yıldız ile evliliğini “Tekkeyi bekleyen çorbayı içer” diye yorumlayan  Derya Tuna’ya ateş püskürdü: “Tekke mekke bilmem. Ne yani, menfaatin olunca mı yanıma geleceksin? Artık hayatımda yalan yok. Tertemiz bir sayfa açtım.” Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturduğu akşam hastanede “Beni kaybettin baba” diye bağıran oğlu İdo’ya da kızıp “Ben de onunla görüşmeyeceğim” dedi

Ben kültürlü bir kızım
Eleştiri oklarına hedef olan Ayşegül Yıldız ise ilk kez konuştu ve şunları söyledi: “Annem de babam da üniversite mezunu. Kültürlü bir kızım. İstedikleri kadar üstüme gelsinler, başkalarının ne dediği önemli değil, hiç umursamıyorum” diye konuştu.

Tatlıses’in kurşunun isabet ettiği sağ tarafında saçın olmadığı ve içeri doğru gömüldüğü gözlendi.

EŞİYLE KEBAPÇIYA GİTTİ

Haberin Devamı

İbrahim Tatlıses, minibüsüne korumasının taşıdığı basamağı kullanarak bindi.

EŞİYLE KEBAPÇIYA GİTTİ

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!