Ermeniler BÖYLE miymiş?

Güncelleme Tarihi:

Ermeniler BÖYLE miymiş
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2005 18:38

Kimse görmeden, fazla dikkati çekmeden, daha hani kırık kol yenin içindeyken... LÜTFEN bu ilkelliğe hemen bir son verelim.

Erzurum Pasinler’in Kurtuluş Günü Şenlikleri sırasında ‘Ermeni olmak için’ kimseyi bulamamışlar da, 30 milyona bu ‘pis işi’ yapmayı kabullenen işsiz gençler, ‘insan yüzüne bakamazmış’ da, aah aah parasızlık, eve biraz et götüreceklermiş...

‘Bizim Ermenilerimiz’e bu terbiyesizliğin ne kadar ağır geleceğini hiç düşünmüyoruz. Dünyanın ‘medeni Türkiye’yi ne gözle seyredeceğini hiç düşünmüyoruz. Ermeni diasporasının - yalan olduğuna gönülden inandığımız, ama ‘içimiz rahat etsin, dünya da görsün, utansın’ diye ‘hodri meydan’ dediğimiz - itiraflarına karşı kendimizi ‘Biz, suratımıza yapıştırmak istediğiniz ‘KATİL, BARBAR, SOYKIRIMCI’ etiketini reddediyoruz, biz de EN AZ SİZİN KADAR medenî dünyanın bir parçasıyız’ demeye hazırlandığımız şu günlerde, Pasinler’den dünyaya geçilen şu yandaki fotoğrafa bir bakın.

İyi bakın!

Bu gençler, Erzurum’u işgal eden Ermeni güçlerini temsil ediyorlarmış!

Kötü bir Harry Potter filmi mi desem, Mamçakoğlu Cüneyit Bey’e saldıran komik ötesi barbarlar mı, ucuz bir Conan filmindeki Şaman rahipleri mi, bir çocuk oyunundaki Cadı Karılar mı? (*)

Nedir bu Allah aşkınıza? Pasinler’i işgal etsin Ermeniler BÖYLE miymiş yani?

Beyler, saçmalamayalım, kendimizi bu kadar komik duruma düşürmeyelim lütfen!

LÜTFEN!


(*) Mamçakoğlu filan derken, Mehmet Yiğit Tan buldu benim ne demek istediğimi, tamam, tam 12'den vurdu: Bunlar Camoka ve adamları!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!