"Erkekler su gibi eş istiyor"

Güncelleme Tarihi:

Erkekler su gibi eş istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2009 01:00

Geniş Aile dizisinin Mürsel’i oyuncu İlker Ayrık, Türk erkeklerinin cinselliğe bakışını anlattı.

Haberin Devamı

Geniş Aile'de kalabalık ev ortamının yarattığı stres yüzünden eşiyle uzun süre birlikte olamayan Mürsel, gerçek yaşamda cinsellik konularında neler düşündüğünü saglikli.erkek.com’a anlattı.  

Geniş Aile isimli dizide kayınpederinizin evine yerleştiniz. Stres nedeniyle eşinizle bir türlü birlikte olamıyorsunuz. Size göre Türkiye`de evliliklerde yaşanan cinsel sorunlar nelerden kaynaklanıyor?

“Türkiye’deki insanların cinsel hayatı üzerine pek bir bilgim yok açıkçası ama çokta problem yok gibi görünüyor. Pek ahkâm kesebileceğim bir konu değil. Erkeklerde şöyle bir şey var, başka bir erkek eli değmemiş, su gibi eş istiyorlar fakat bir de istiyorlar ki kadının geyşa özelliği olsun. Türk erkekleri, hem İzmir hem cam kenarı istiyorlar. Bu algı nedeniyle de sorun yaşıyor olabilirler.

Haberin Devamı

Sağlıkla ilgili ilaç almanızı gerektiren kronik bir hastalığınız var mı?  

“Yeni bir check up yaptırdım. Ben çok sigara içiyorum, normalin bir tık üstünde de alkol kullanıyorum. Ramazan diye bir ay içmedim. Karaciğerime iyi gelsin diye. Tüm bunların üzerine stresli bir hayatım var, uyku düzenim yaptığım iş nedeniyle alt üst, düzensiz besleniyorum. Check up sonucunda ise doktorum, sonuçlarınız karışmadıysa bütün değerleriniz çok çok iyi durumda dedi. Küçük bir B12 sıkıntım var, onun içinde ekstra bir şey yapmaya gerek yokmuş.”
 
Bazı kişilerde hastaneye gitme, iğne olma gibi fobiler vardır. Sizin de sağlıkla ilgili evhamlarınız, korkularınız var mı?

“Olmaz olur mu tabii var. Bir refleks olarak ayağım kayar düşerim diye, refleks korkularım var. Genel olarak da bazen bazı haşerelerden evhamlanırım, korkarım. Bir de karımın canı acıyacak, başına bir şey gelecek diye çok korkuyorum.”

“GEREKİRSE SAÇ EKTİRİRİM”  

Erkeklerin kabusu olan kellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Kel kalsanız saç ektirmeyi düşünür müsünüz?   

“Saçla ya da vücut görünümüyle ilgili çok fazla kompleksim yok. İşim dolayısıyla da yok. Neticede kimi zaman kendimi olduğumdan daha da çirkinleştiriyorum ya da kimi zaman olduğumdan daha da güzel görünmem için çaba harcıyorlar. Benim rolüme ve işime uygun olduğu sürece sorun değil. İki gün sonra keloğlanı oynarım kel olurum, kel olursam da iki gün sonra başka bir şeyi oynarım peruk takarım. İşim oyunculuk olduğu için fiziksel görünüşümle ilgili hiçbir sorunum yok. Lazım gelirse iş için saç ektiririm, sosyal olarak bir sıkıntı duyduğum için değil. Tıp ilerledi, ektirenler var, güzel de oluyor kimisine çok yakışıyor, tabii duruyor ama ben düşünmezdim herhalde.”

Haberin Devamı

Uykuyla ve yemeklerle aranız nasıl?

“İşle ilgili bu. Bazı geceler saat 03:00’da paydos ediyoruz mesela; bu yüzden uykumu düzene koyamıyorum bir türlü. Bir de ben gece yaşayanlardanım galiba.  Gece hayatım var anlamında söylemiyorum, evde bile olsam ki genelde evdeyim. İlla sabahı sabah edeceğim. Yazı yazıyorum, gece yazarım. Yemek alışkanlığım düzensiz fakat bir aydır dikkat ediyorum. Rejim yaptım, bir ayda 6 kilo falan verdim. 3-4 kilom daha var onları da vereceğim. İkisini de çok sevmekle beraber çok da uyumlu yaşayamıyorum.”      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!