Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında? Eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında Eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2017 11:55

Erdal Beşikçioğlu, televizyon ve tiyatro projeleriyle gönüllerde taht kuran isimlerinden biri. Uzun süren sessizliğini Adı Efsane ile bozan Erdal Beşikçioğlu’nun özel hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında? Eşi kim, kaç tane çocuğu var? İşte, detaylar!

Haberin Devamı

Aslen Ankaralı olan Erdal Beşikçioğlu, 5 Ocak 1970 yılında Ordu, Ünyeli bir memur baba ve Arnavut bir annenin ilk çocuğu olarak  dünyaya geldi. Erdal Beşikçioğlu, konservatuvardan sınıf arkadaşı oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile hayatını birleşti. 1991 yılından beri beraber olan çiftin “Derin” adında bir kız çocuğu ve Ömer adında bir oğlu vardı.

ELVİN BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

1972 yılında Çankırı'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarını bitirdi. Devlet Tiyatroları'nın sınavını kazandı. Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda iki yıl çalıştıktan sonra evlendi ve ardından eşinin görev yaptığı Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. Diyarbakır'da dört yıl kaldı. Diyarbakır'da bulunduğu süre zarfında tiyatro oyunculuğunun yanı sıra TRT Gap Televizyonunda çocuk programları sundu. Daha sonra, Ankara Devlet Tiyatrosu'na geçti. Ziya Öztan'ın yönettiği Cumhuriyet adlı filmde Afet İnan rolünü oynadı. Elvin Beşikçioğlu, bu rolüyle "Cumhurbaşkanlığı Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu kaç yaşında Eşi kim

BAKMADAN GEÇME!