En iyi parti kimin?

Güncelleme Tarihi:

En iyi parti kimin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2010 00:00

Parti organizasyonlarına imza atan, Ceyden San ve Aslı Atansay’ın sahibi olduğu “Parti Paketi” beşinci yıl kutlamaları için müşterilerinden hayallerindeki partiyi yazmalarını istedi. İkili, en ilginç parti hayalini seçmek için ise ünlü isimlerden bir jüri oluşturdu. Jürideki Ayşe Kucuroğlu, Billur Kalkavan, Günsel Ülkü ve Tuvana Büyükçınar, parti hayallerini anlattı.

Haberin Devamı

Tuvana Büyükçınar 
Alice Harikalar Diyarı

Sizce bir partinin vazgeçilmez unsurları nelerdir?

- Detaylar, tema bütünlüğü, kaliteli malzeme, renk ve malzeme zenginliği. Her zaman sınırı zorlamak...

Sizin hayalinizdeki parti nasıl?

- Alice Harikalar Diyarı gibi... Büyüklerin küçüldüğü, küçüklerin büyüdüğü, her türlü objenin çok değişik bir şekilde kullanıldığı, çılgın bir ortam... Parti demek eğlence demek. Bana da bir parti yapılacaksa benim renklerimin, dokularımın, müziğimin, yemeklerimin yer aldığı, insanların özenerek geldiği bir gece olsun isterdim.


Ayşe Kucuroğlu
İyi bir müzik şart

Sizin Parti Paketi’yle nasıl tanıştığınız nasıl oldu?

- Parti Paketi’ni çok uzun süredir takip ediyordum zaten. Çok çocuklu olduğum için, senede üç doğum günü kutladığımı varsayarsanız iyi bir müşterisiyim aynı zamanda.

Sizin için bir partinin olmazsa olmazı nedir?

- Müzik ve çok kaliteli bir DJ...

Siz parti düzenlerken neleri dikkate alırsınız?

- O çok zor açıkçası ama şöyle söyleyeyim; kişiye özel olması lazım. Çok kalabalık bir parti olsa bile kişinin orada kendinden bir şey bulması gerekir. Onların hayatına bir şekilde dokunmak isterim, ama müzikle ama içkiyle...

Haberin Devamı

Günsel Ülkü
Küba’daki yılbaşını unutamam

Jüri olarak siz en iyi parti hayalini nasıl seçeceksiniz?

- Ben kendimi o partide hayal ettiğim zaman nasıl hissediyorum onu dikkate alacağım. Gözlerimi kapatıp kendimi o kişinin partisinde hayal ettiğimde mutlu hissediyorsam o doğru partidir. En vazgeçilmez unsuru, dekorasyon. Çünkü o atmosferi dekorasyon yaratıyor.

Hiç unutamadığınız, size ilginç gelen bir parti var mı?

- Şu ana kadar katıldığım en ilginci, 2007 yılında Küba’daki yılbaşı partisiydi. Kaldığımız otelin sokakta yaptığı bir partiydi. Kocaman bir yerel orkestra kurulmuştu. Beyaz örtülü masalar, beyaz eldivenli garsonlar vardı. Tamamıyla o doğal atmosferin içerisindeydi. Yılbaşına artı 25 derecede sıcak bir ortamda, dans ederek girmiştim.

Billur Kalkavan

Ne olmazsa bir partide olmaz?


İçki ve müzik olmazsa olmaz. Eğlenceli insanlar olmazsa olmaz. Aslında biz Türkler çok parti yapabilen insanlar değiliz. Çünkü rahat değiliz, kasmayı seviyorum. En özendiğim şeydir Amerikan filmlerinde, eğlenmelerini çok beğeniyorum. Eğlenmeyi çok iyi bilirler ona özeniyorum.

Unutamadığınız bir parti anınız var mı?

Türkiye’de aslında en güzel partileri her zaman Ömer Karacan yapar. Biz küçükken, devamlı kıyafet partileri olurdu onun. Onları hiç unutamamışımdır çünkü şimdilerin büyük isimleri olan kişilerle eğlenirdik. Bir iki düğün hoşuma gitmişti çok. Buradaki yabancı firmaların partilerini seviyorum, onların eğlenmeyi iyi bildiklerini düşünüyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!