En güzel yeni yıl hediyesi

Güncelleme Tarihi:

En güzel yeni yıl hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2011 15:28

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden merhum işadamı Ekrem Dürüst ile Gül Dürüst’ün küçük çocukları Kerem Dürüst, Süreyya Yalçın’la sonu boşanmayla biten bir evlilik yaşamıştı.

Haberin Devamı

Miami’de yaşayan Dürüst, boşanmanın ardından Kolombiyalı Katalina Gomez’le yeni bir aşka yelken açtı. Mutluluğu Gomez’de bulan Kerem Bey, çok geçmeden ilişkisini nikâh masasına taşıdı. Evliliklerinin ilk aylarında hamile kalan Kolombiyalı gelin, bebeğini 3 Aralık’ta dünyaya getirdi. Erkek çocuk babası olan Kerem Dürüst’ün bu en mutlu gününde yanında annesi Gül Dürüst de vardı. Kızları Elif ve Şirin sayesinde anneannelik duygusunu tadan Gül Hanım, bu kez de babaanne olmanın sevincini yaşadı ve torunu için “En güzel yeni yıl hediyesi” dedi...

Facebook’ta dadı arıyor

İkinci çocuğuna hamile olan ve doğum için gün sayan Etel Baler, oğlunu dünyaya getirmeden önce dadı aramaya başladı. Baler, Facebook’taki sayfasına “Dadı bilen var mı?” yazarak, yakınlarına da dadı arayışında olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı


Sex and the City mücevherleri Nişantaşı’nda
“Sex and the City 2” filmi için hazırladıkları mücevher tasarımıyla ses getiren İskender ve Herman Özkaya kardeşler, Gasia Mücevherat’ın yeni şubesini Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde açtı. Müşterileri arasında Oprah Winfrey ve Sharon Stone’un da bulunduğu Gasia’nın bu yeni şubesi, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün açılış kurdelesini kesmesiyle hizmete girdi.

Reklamcının oğlu ‘artist’ oldu
Rota Reklam’ın patronu Çınar Kılıç’ın 14 yaşındaki oğlu Baran, oyunculuğa adım attı. Baran, senaristliğini ve yapımcılığını Ömer Erbil’in, yönetmenliğini ise Hakan Şahin’in üstlendiği “Sultanın Sırrı” filminde rol aldı. MEF Okulları’nda 8’inci sınıf öğrencisi olan ve filmde futbolcu Messi’yi canlandıran Baran ayrıca amatör kümede lisanslı olarak futbol oynuyor.

Çocuklarıyla buluştu
Ela Soysal, Türkiye’nin en eski deri markalarından Koşar Deri’nin sahibi Alaaddin Koşar’dan boşandıktan sonra eski ANAP Milletvekili Ogan Soysal’la nikâh masasına oturmuştu. Mutluluğu ikinci eşinde bulan Ela Hanım, yeni yılı ilk eşinden olan ve uzun zamandır bir araya gelemediği çocukları Fettah ve Elhan ile karşıladı. İsviçre’de yaşayan Elhan, annesiyle hasret gidermek için yılbaşında Amerikalı eşi Dallas Webb’le birlikte İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Bulunmaz Hint kumaşı bulunur!
Alışveriş sitesi www.bulunmazhintkumasi.com, “Bulunmaz Hint kumaşı bulunur” sloganıyla yayın hayatına başladı. Site, binlerce ürün seçeneği, kişiye özel ürünleri ve düşük fiyat politikasıyla dikkat çekiyor. Bir göz atmakta fayda var.

Telefonla dizi çektiler
Uzun zamandır hangi modelde cep telefonu alacağımı düşünürken, Cengiz Semercioğlu’nun tavsiyesiyle Nokia N8 ile tanıştım. Çok gezdiğim ve gittiğim yerlerde de bol bol fotoğraf çektiğim için, N8 bana ilaç gibi geldi! 12 megapiksellik kamerası ve HD kalitesinde video çekim özellikleriyle beni fotoğraf makinesi taşımaktan kurtaran N8 ile geçtiğimiz günlerde bir dizi de çekilmiş. “Sosyal Bilgiler” adlı dizi, facebook.com/NokiaTurkiye adresinde yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Yarış zamanı
En popüler kış sporları organizasyonu Bonus Snow Masters, bu yıl dokuzuncu kez düzenleniyor. Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Garanti Bonus Card’ın sponsorluğunda düzenlenen Bonus Snow Masters yarışları, yarın ve 8 Ocak’ta kayak sporunun merkezi Uludağ’da gerçekleşecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!