En güzel mayolar

Güncelleme Tarihi:

En güzel mayolar
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2005 01:34

Birbiri ardına açılan beach’lerle iyice canlanan tatil beldeleri, ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Sezon başından beri bir ayakları İstanbul’da bir ayakları güneyde yaşayan ünlü güzeller ise isteyerek ya da istemeyerek oralarda mesken tutmuş gazetecilerin takibinde yaşıyor.

Kimi kiraladıkları lüks tekneleriyle takipten kurtulmaya çalışıyor, kimi durumu kabullenmiş, rahat rahat sahillerde salınıyor. Sonuç olarak görmeye alışık olduklarımız kadar, günlerce konuşulan, magazin gündemine bomba gibi düşen ‘çarpıcı görüntüler’ de dönem dönem yazılı ve görsel basında yer alıyor.

Ağır toplar

Onlar sanat dünyasının en popüler isimleri... Şöhret merdivenlerini tırmanalı çok uzun zaman olduğundan ne bikili pozlar vermeye gerek duyuyorlar, ne de kazara çekilen fotoğraflarının basında yer almasını istiyorlar. Kovalamacada yenik düşüp yakalandıklarında da yer yerinden oynuyor, görüntüler günlerce konuşuluyor, hatta polemik konusu oluyor.

Bu fotoğraf polemik yarattı

Bir haftalığına kiraladığı Cobra King adlı muhteşem tekneyle önce Çeşme civarında dolaşan Hülya Avşar, ardından Bodrum koylarına demir attı. Daha Bodrum günlerinin başladığı ilk gün de gazetecilere yakalandı. Durumu fark edince kaçmak yerine basın mensuplarına el sallayan Avşar’ın bu tavrı, ‘gazetecileri kendi çağırdı’ iddialarının ortaya atılmasına yol açtı. Söylenenlere gülüp geçen Avşar, her şeye rağmen günlerce gündemde kaldı.

Gençlere meydan okuyor

Bir dönem aldığı kilolar yüzünden kendini evine kapayan Sibel Can, eski formuna kavuşunca rahat bir nefes aldı. Dekolte sahne kostümleriyle gövde gösterisi yapan sanatçı, iş için gittiği Antalya’da, kaldığı otelin balkonunda bikinisiyle görüntülendi. Selülitten yakınan genç rakiplerine inat ince fiziği ve selülitsiz bacaklarıyla da ‘yeniden doğdum’ mesajı verir gibiydi.

Artık çevresinde etten duvar var

Semiramis Pekkan’a eski eşi Gulu Lalvani tarafından hediye edilen muhteşem yatla Bodrum koylarını dolaşan Ajda Pekkan da bu tur sırasıda objektiflerden kaçamadı. Sevgilisi Okan Tapan, kardeşi Semiramis Pekkan ve arkadaşı İsmail Akkaya’yla çıktığı tekne turu sırasında görüntülenmekten rahatsızlık duyan Pekkan, bu yüzden sonraki günlerde yardımcılarına çevresine etten duvar örme talimatı verdi!

Kaçmanın faydası yok

Eşi Mustafa Erdoğan ile Fethiye Hillside’ta tatil yapan Gülben Ergen, gazetecilerden uzak kalmak için çoğu zaman tekneyle Göcek koylarına gitmeyi, teknede güneşlenmeyi tercih etti. Ama önlemler işe yaramadı ve Ergen sonunda havuz sefası sırasında objektiflere işte böyle takıldı.

Manken-oyuncular

Sonunda yüzünü gösterdi

‘Dadı’ ve ‘Lise Defteri’ dizileri ile ‘Okul’ adlı sinema filminde aldığı rollerle adını duyuran Sinem Kobal’ın uzun zamandır sesi soluğu çıkmıyordu. Sonunda yüzünü Bodrum’da gösterdi. ‘Dadı’ dönemindeki çocuksu halinden çıkıp alımlı bir genç kız olduğu ilk bakışta fark edilen Kobal, ailesiyle çıktığı bu tatilde objektiflerden köşe bucak kaçsa da sonunda sobelendi!

Şov devam ediyor

‘Cennet Mahallesi’nde Alişan’la başrolü üstlenen Çağla Şikel’in keyfi yerinde. Kariyerinde yeni bir sayfa açan güzel, başarısını Bodrum’da kutluyor. Geçen yılki ‘Eskiden Bodrum Zeki Müren’le anılırdı, şimdi benimle’ açıklamasıyla tepki çeken Şikel, artık konuşurken daha temkinli... Bu tarz sözler sarfetmek yerine bildiği işi yapıyor, salına salına iskelede dolaşıyor, yüzme konusunda ne kadar iyi olduğunu kanıtlıyor ve görüntülenmekten rahatsızlık duymuyor.

Kilolar kimin umrunda

Tony ile ilişkisinin ilk günlerinde gazetecilerden bucak bucak kaçan Pınar Altuğ artık görüntülenmeyi umursamıyor. Aldığı kiloları da kafasına takmadığı anlaşılan güzel oyuncu, son olarak Bodrum’daki Maki Otel’in iskelesinde, beyaz bikinisiyle görüntülendi. Gazetecilerin orada olduğunu bilmesine rağmen ne pareosuna sarınmayı düşündü ne de Tony’nin yanından uzaklaşmayı...

Sosyetenin güzelleri

Onlar sosyetenin en gözde isimleri. Farklı yaş gruplarından olan bu güzeller, düzgün fizikleri, marka kıyafet ve aksesuvarlarıyla plajların vazgeçilmez renkleri aynı zamanda... Sanat camiasının aksine objektiflerden kaçmak yerine umursamaz davranmayı tercih eden sosyetik güzeller, her yıl olduğu gibi bu yıl da beach’leri şenlendirmeye devam ediyor.

Bildik görüntüler

Kendinden yaşça hayli büyük olan işadamı Nurettin Hasman’la yaşadığı aşkla adını duyuran Eda Taşpınar, tam anlamıyla bir Bodrum tutkunu... Geçen yıl olduğu gibi sezon başlar başlamaz soluğu bu tatil beldesinde alan Taşpınar, yine bildik görüntülerle karşımıza çıkıyor. İskeleye boylu boyunca uzanıyor, bikinisini kıvırıp tanga haline getiriyor ve teninin rengini olabildiğince koyulaştırmak için gün boyu ‘of’ bile demeden güneşleniyor!

Dikkatsiz modacı

Bodrum günlerinde, güneşin nimetlerinden faydalanmak için neredeyse gün batana kadar iskeleden ayrılmayan Tunuslu, bikinisini de orada değiştirmeye kalkınca işte böyle görüntülendi..

Babasının mekanında

Celal-Şebnem Çapa çiftinin kızları Ceylan, yaz günlerinin neredeyse tamamını Bodrum’da, babasının işletmeciliğini yaptığı Tampa Beach’te geçiriyor. Basın mensuplarıyla arası iyi olan, kimi zaman onlarla şakalaşırken görülen genç kız, rahat ve sempatik tavırlarıyla kendini herkese sevdirdi.

Farkında değil

Ailesine ait Antalya-Kemer’deki Royal Resort Otel’de kalmak yerine arkadaşlarının bulunduğu Bodrum’a giden Tuğçe Eyilik, Kelebek objektifine de İber Otel’in beach’inde takıldı. Yanından ayrılmayan erkek arkadaşıyla zaman zaman bir köşeye çekilip tavla maçı yapan Eyilik, bu sefa sırasında görüntülendiğinin farkında bile değildi.

Aldırış etmiyor

Jefi-Yasemin Kamhi çiftinin 19’uncu yaşını birkaç hafta önce babasına ait Yalıkavak Marina’da kutlayan kızları Lara’nın güzelliği dillere destan... Bulunduğu beach’lerde tüm dikkatleri üzerine çeken, ama kimselere yüz vermeyip ‘Ciddi bir ilişki için çok erken’ diyen genç kız, deniz ve güneşin tadını çıkarmakla ilgileniyor sadece... Bu arada üzerine yönelmiş objektifleri de umursamıyor ve bunun keyfini kaçırmasına izin vermiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!