Emrah Karaduman’ın sağlık durumu – Emrah Karaduman kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Emrah Karaduman’ın sağlık durumu – Emrah Karaduman kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2017 10:07

Aleyna Tilki’nin hayranı tarafından bıçaklanan Emrah Karaduman’ın sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Karnından ve sırtından bıçaklanan Emrah Karaduman’ın tedavisi yoğun bakım servisinde sürüyor. Peki, uğradığı saldırıyla gündeme gelen genç sanatçı Emrah Karaduman kimdir? İşte, ünlü sanatçı hakkında merak edilenler ve sağlık durumu hakkında detaylar!

Haberin Devamı

Şarkıcı Aleyna Tilki’ye platonik aşık olduğunu söyleyen E. Duman tarafından bıçaklanan Emrah Karaduman’ın tedavisi ESOGÜ Genel Cerrahi Yoğun Bakım Servisi’nde sürüyor. ESOGÜ Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Erkasap, Emrah Karaduman’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, “Tedaviye olumlu yanıt veriyor. Genel durumu iyi” dedi.

Emrah Karaduman kimdir?

Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman 4 Kasım 1987’de Samsun’da doğdu. İlk albümü Toz Duman'ı Haziran 2015'te yayımlandı. . Müzikal yeteneğini geliştirmek için konservatuvara yazılsa da parasal zorluklar yüzünden eğitime devam edemedi. Bir dönem Samsun'da barlarda çalıştıktan sonra hayalindeki müzikal kariyerin peşine düşmek için İstanbul'a taşındı. Kadıköy'de bir barda çalışırken Hande Yener'in sahne ekibi Emrah'a ulaşarak Yener'in orkestrasına katılma teklifi yaptı. Bu teklifle birlikte yıllarca Hande Yener ile çalıştı. Daha sonra Hande Yener'in çeşitli şarkılarının yanı sıra Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise dahil olmak üzere çeşitli şarkıcıların şarkıları besteledi veya düzenlemelerini yaptı.
Kendisinin ilk stüdyo albümü Toz Duman, 12 Haziran 2015'te DMC tarafından piyasaya sürüldü. Albümdeki "İntikam", "Nerden Bilecekmiş" ve "Kırk Yılda Bir Gibisin" şarkılarına klip çekildi; şarkıları sırasıyla Demet Akalın, İrem Derici ve Murat Dalkılıç seslendirdi. Emrah Karaduman, ilk single çalışması olan Cevapsız Çınlama isimli albümünde parçayı Aleyna Tilki seslendirdi.

 

BAKMADAN GEÇME!