2016 Emmy Ödül törenini kim sunacak? Belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

2016 Emmy Ödül törenini kim sunacak Belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 10:03

Her yıl dağıttığı ödüller ile televizyon dünyasında bir otorite olan, televizyonun Oscar’ı Emmy’nin Eylül ayında 68.si düzenlenecek. Dağıttığı ödüller kadar sunucuları ile de gündemde olan töreni bu yıl ABC kanalından canlı yayınlanacak ve komedyen Jimmy Kimmel sunacak…

Haberin Devamı

Bu yıl 68. Düzenlenecek ödül törenine bir hayli zaman olmasına rağmen yavaş yavaş hazırlıklar başladı. Bu yıl tören sunuculuğunu Jimmy Kimmel üstlenecek. 1967 doğumlu Jimmy yıllardır televizyon dünyasında yaptığı iyi işler ile adından söz ettiriyor. 2003 yılından bu yana ABC kanalında Jimmy Kimmel Live! Programını yapan ünlü sunucu aynı zamanda birçok televizyon programının da yapımcılığı sürdürüyor.

Jimmy Kimmel Kimdir

2015 yılı Game of Thrones'un yılı olmuştu

Geçen yıl tam 12 dalda ödül alan, milyonlarca takipçisi olan dizi Game Of Thrones'ın yılı olmuştu. Heryıl farklı kanalda yayınlanan Emmy Ödül Töreni'ni geçen yıl Andy Samberg sunmuştu.

Emmy Ödülleri

Haberin Devamı

Her yıl Amerikan televizyon yapımlarına verilen ödüller olan Emmy ödülleri, ilk defa 25 Ocak 1949 tarihinde Hollywood Athletic Club isimli programa verilmiştir. Emmy ismi ise eski televizyon kameralarındaki kamera tüpü için kullanılan ‘ immy ‘ isminden gelmektedir. Her sene büyük ses getiren ödüller film sektöründe verilen Akademi Ödülleri, tiyatro sektöründe verilen Tony Ödülleri, müzik sektöründe verilen Grammy ödüllerine karşılık gelmektedir. Emmy Ödül heykeli televizyon mühendisi Louis Mcmanus tarafından dizayn edilmiştir. Elinde atom parçacığı tutan kanatlı bir kadın figürü Emmy Ödül heykelini oluşturur.

BAKMADAN GEÇME!