Kiralık Aşk Defne’nin parkasının fiyatı dudak uçuklatıyor!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk Defne’nin parkasının fiyatı dudak uçuklatıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 14:12

Kiralık Aşk dizisinin başrol karakteri Defne’yi canlandıran Elçin Sangu’nun giydiği parkanın fiyatı ortaya çıktı. Defne karakterinin dizide giydiği kürklü parkanın fiyatı duyanları şoke etti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne karakterinin dizide giydiği kürklü parka, meğerse dudak uçuklatan fiyattaymış. Kadınların yakın markajında olan dizi karakterlerinin giydikleri kıyafetler çok beğeniliyor.

Sibel Arna Dizi Ajanı köşesinde Kiralık Aşk dizisinin Defne'sinin bir bölümde giydiği kürk detaylı yeşil parka ile ilgili bir şeyler yazdı. Arna: “Yeşil asker parkaları son iki yıldır çok trend. Moda tasarımcıları alternatif yaratmak adına parkaların kapüşonlarını renkli kürklerle beziyorlar. Kiralık Aşk Dizisi'nin son bölümünde Defne karakterinin giydiği palto bunlardan biri. Leather&Feather Desing marka kolları da kürklü tasarımın fiyatı 4.500 TL.”

Kiralık Aşk Defne’nin parkasının fiyatı dudak uçuklatıyor

Haberin Devamı

Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Çerkez asıllıdır. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü'nden mezun olmasının ardından Yeditepe Üniversirtesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazandı. Elçin Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı ve ardından dizilerde rol almaya başladı. Şu an Kiralık Aşk dizisinde Defne karakterini canlandırıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!